Op zoek naar goedkope attractiepark tickets 2021? 

Bekijk direct alle tickets voor een attractiepark die je wilt bezoeken en profiteer van de beste aanbiedingen op pretpark tickets!attractieparken toegangskaartjes en verblijf. Het zou het zonde zijn als je hier niet van profiteert.

U

Attractiepark bezoeken met je familie of vrienden en nooit te veel betalen?

Weet je nog niet welk attractiepark je wil bezoeken? Dan is de keuze maken niet altijd even makkelijk. Dit komt door alle verschillen in prijs, kwaliteit, attracties en natuurlijk afstand. Daarnaast hebben de attractieparken flinke onderlinge concurrentiestrijd. Daardoor worden er regelmatig acties gehouden. Geen probleem, we begrijpen dat het kiezen moeilijk is door het grote aanbod. Daarom helpen we je graag met onze handige Top 5 attractieparken lijstjes. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het aanbod in een specifiek landen te bekijken. Ook kan je meer te weten komen door een van de handige reviews te lezen. Bekijk daarom de attractiepark kortingen en acties van alle aanbieders die we voor je hebben verzameld. Kijk wat het beste bij jou past!

Meest gestelde vragen over Attractiepark tickets kopen

Welke attractieparken zijn het goedkoopst?
Welke attractieparken zijn er in het buitenland?

Als je benieuwd bent naar de grootste attractieparken n het buitenalnd bekijk dan eens alle mogelijkheden via alle attractiepark tickets!

Welk attractiepark heeft de meeste achtbanen?

Europa-Park is het park met de meeste achtbanen. Dit pretpark is ligt in de Duitsland, Baden-Württemberg. De volledige focus ligt op families en gezinnen. Daardoor zijn er verschillende spectaculaire attracties te vinden. Dit zowel voor ouderen als kinderen!

Er worden maar liefst 14 verschillende achtbanen geteld in Europa- park. Daarom heeft dit park de titel van de meeste achtbanen van Europa!

Wat is het grootste attractiepark?

Disneyland Parijs

Walt Disney Orlando loopt ver voor de concurrentie uit. Het is het grootste atractiepark van de wereld met een oppervlakte van 25.000 hectare grond. Daarnaast is er nog the Magic Kingdom, de Epcot, Disney-MGM Studios en Animal Kingdom. Ook zijn er twee waterpretparken: Blizzard Beach en Typhoon Lagoon.

Wat is een attractiepark

Een attractiepark bestaat in deze tijd uit meerdere onderdelen. Zo worden er shows verzorgd en is er altijd lekker eten. Maar de oorsprong is wel altijd het zelfde gebeleven en dat is plezier maken. Daaardoor zijn er tegenwoordig veel verschillende attracties zodat iedereen het naar z’n zin heeft.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een attractiepark?

Het is handig om als eerst te kijken welke attracties er in de attractieparken zijn en hoe ver je wilt rijden. Daarna bekijk je de prijs, omdat je zelf bepaalt hoeveel je ervoor over hebt!

Mocht je de kaartjes gaan bestellen, bekijk dan eerst even goed vanaf en tot wanneer de kaartjes beschikbaar zijn.

Top 5 meest populairste attractieparken

Hierin zetten we best gewaardeerde dagje weg parken kort uiteen om een beter beeld te krijgen wat je daar kunt aantreffen. Denk aan het soort park, attracties, overnachtingsmogelijkheden en overige faciliteiten in-en rondom de attractieparken. Wil je nog meer informatie dan kun je een van de beschikbare reviews lezen door te klikken op één van de linkjes van de desbetreffende parken of bekijk uitgewerkte Meest bezochte parken top 5 onder aan de pagina.

Top 10 goedkoopste attractiepark

Als je nog geen keuze hebt kunnen maken voor een attractiepark die bij jou past, is het misschien handig om onze top 10 goedkoopste attractiepark te lezen. Hierin zetten we de parken onder elkaar om een beter beeld te krijgen. Daardppr weet je wat je daar kunt verwachten. Wil je direct meer informatie dan kun kun je een van de reviews lezen. Daardoor weet je wat de attracties, prijzen en beschikbare kortingen zijn.

Top 5 goedkoopste kinderpretparken

Top 10 goedkoopste attractiepark

Als je nog geen keuze hebt kunnen maken voor een attractiepark die bij jou past, is het misschien handig om onze top 10 goedkoopste attractiepark te lezen. Hierin zetten we de parken onder elkaar om een beter beeld te krijgen. Daardppr weet je wat je daar kunt verwachten. Wil je direct meer informatie dan kun kun je een van de reviews lezen. Daardoor weet je wat de attracties, prijzen en beschikbare kortingen zijn.

pretpark korting

Benieuwd naar de Top 5 meest bezochte attractieparken? Bekijk de video en lees verder!

1. Disneyland Parijs (8,5 miljoen bezoekers)

Iets magisch wat je niet snel zult vergeten. Het is het grootste amusementencomplex waar de Disney verhalen tot leven komen. Het attractiepark staat bekend om zijn betoverende themagebieden en parades die op de feestelijke straten en pleinen plaats vinden. Het aanbod aan attracties en activiteiten is heel groot en divers. Vandaar dat het park door alle leeftijdscategorieën wordt bezocht.

Tijdens deze ultieme attractiepark ervaring word je mee genomen in de bekende verhalen en laat je zien hoe de magie van de animatie tot leven wordt gebracht. Het attractiepark heeft Indrukwekkende shows, voorstellingen en thema’s die gebaseerd zijn op de bekende Disney figuren.  Het populaire themapark 7 hotels met overnachtingsmogelijkheden van verschillende prijsklassen. Er is een winkelstraat en een golfbaan. In de parken en er omheen is er een groot aanbod aan restaurantjes en eettenten. Meer weten? bekijk de review met alle informatie en de Disneyland Parijs tickets review en pak je korting.

 2. Europa-Park (5,6 miljoen bezoekers)

De op een na meest bezochte attractiepark van Europa. Daarnaast is het ook de grootste attractiepark van Duitsland met een oppervlakte van 97 hectare en 61 attracties. Vele van deze attracties zijn gebaseerd op de van Disneyland.

De achtbanen in Europa Park zijn ook niet mis. Het werd ook wel het Mekka van de snelste achtbaan genoemd. Silver Star behaalt een snelheid van 130 km/u en staat op nummer 5 op het lijstje van de snelste achtbanen in Europa. De Bluefire Megacoaster schiet je in 2,5 seconde van 0 naar 100 km/u.

Het park heeft themagebieden die verwijzen naar Europese lidstaten. Tijdens de zomer en winterperiode wordt het park omgetoverd naar een hele nieuwe beleving. In de winter bieden ze skilessen aan. Er is een ijsbaan en worden er kerstmarkten georganiseerd. Omdat er genoeg te beleven zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden. Er zijn vijf themahotels, een Tipi dorp en een camping. Voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare Europa Park tickets bekijk dan de pagina.

3. De Efteling (5.2 miljoen bezoekers)

Het grootste en bekendste attractiepark van ons kleine landje. Het is ook zeer populair bij mensen uit andere omgevende landen. Het staat niet voor niks op nummer 3 van het lijstje populairste attractieparken. Meer weten? Lees dan de review met alles over de het park en pak je Efteling korting.

Dit themapark is zeer geschikt voor jonge en de wat oudere bezoekers. Daarnaast houdt het ook rekening met invalide en minder invalide. Zij kunnen samen met hun gezelschap dezelfde ervaring beleven.
Het ene moment ben je aan het feesten bij het carnaval festival of ben je aan het rond dwalen in het sprookjesbos nadat je een spannende achtbaanrit hebt meegemaakt in de Python. Een vlieg avontuur in de droomvlucht met de elfjes is trouwens ook een aanrader. Er zijn genoeg faciliteiten in en rondom het park beschikbaar. Dus ook verschillende thema hotels die ook de magie van het park zelf hebben.

4. Tivoli Gardens (4.5 miljoen bezoekers)

Het themapark ligt midden in het centrum van Kopenhagen in Denemarken. Het heeft mooie en leuke attracties. Het park is een hele beleving al op zichzelf. Er wordt goed gebruik gemaakt van de seizoenen. Met de aankleding, lichtshows en belichte straten weet je soms niet waar je moet kijken. Ook tijdens de thema gelegenheden zoals Halloween doen ze erg hun best, Voor de cultuurliefhebbers zijn er ook interessante bezienswaardigheden en activiteiten. Er worden shows gegeven en er is live entertainment zoals open lucht concerten. Ook kun je er lekker eten in de foodhall of in een van de goed betaalbare restaurantjes, Meer weten? Bekijk dan de Tivoli Gardens Copenhagen met beschikbare tickets, prijzen en aanvullende informatie.

5. PortAventura (3,5 miljoen bezoekers)

Een zeer populaire attractiepark die gevestigd is in Spanje, Salou. Het attractiepark resort bestaat uit 2 attractieparken met verschillende thema’s en een waterpark met de naam Caribe Aquatic Park. Het heeft dus letterlijk bijna alles wat je maar kunt bedenken aan attracties en activiteiten. Het is niet voor niks een van de grootste amusement resort die er is. Naast het al bestaande PortAventura park is het attractiepark Ferrari Land geopend waar alles gebaseerd is op het bekende Italiaanse automerk. Snelheidsduivels waren hier zeer tevreden mee door de ultrasnelle achtbaan Red Force die 112 meter de lucht in gaat met een snelheid van 180 km/u. Lees de Ferrari Land review en pak je korting. In het park zijn ook vele snelle achtbanen te vinden. Ze weten zichzelf telkens weer te overtreffen met achtbaan records. Vandaar dat ze ook meerdere prijzen in ontvangst hebben mogen nemen.

In beide attractieparken worden geweldige shows en parades gegeven. Tijdens de winterperiode zijn er kerstparades, lichtshows en wintershows met verschillende thema’s te bewonderen. wil je meer weten over prijzen en tickets? Bekijk dan de informatiepagina.