Bobbejaanland tickets en info

Olensteenweg 45
2460 Kasterlee, België

 

Wist je dat Bobejaanland haar oorsprong kent als theaterzaal voor optredens? Daarom staan de voorstellingen nog steeds hoog op het lijstje van het park. Tegenwoordig is het meer dan alleen theater en beleef je in het park adembenemende familieattracties en kinderattracties. Om specifiek te zijn vult het park zich met Bobbejaanland achtbanen, waterattracties, simulatoren en shows voor alle leeftijdscategorieën. Bobbejaanland heeft het allemaal! Ondanks dat het park op dit moment al zo groot is, wordt er toch voortdurend gebouwd en vernieuwd. Daarom blijf het leuk om het park te bezoeken en zal je zelf merken dat, als je een keer bent gegaan je graag terug zou willen om de rides en sfeer nog eens mee te maken!

Het park is 320 dagen per jaar geopend en is altijd open in de regulieren vakanties. Daarbij Hangt het af van het seizoen of de activiteiten tot hoe laat het park is geopend. mocht je meer willen weten over de seizoenen, scroll dan automatische door een klik naar de informatie over de seizoenen onder aan de pagina!

Parkeren Bobbejaanland

Er passen zo een 3500 personenauto’s op de parkeerplaats van het park. Daardoor is er plek genoeg om lekker met de auto te komen. Een maal de auto geparkeerd, haal je een parkeermunt bij de kassa bij de ingang. 

Per auto betaal je  € 8,00 voor een hele dag! 

Route Bobbejaanland

De liging van het park is net over de Nederlands/belgische grend. Daardoor is het goed ete breieken voor zowel Nederlanders als Belgen. Het adres is Bobbejaanland – Olensteenweg 45 – B-2460 Kasterlee.

Mocht je vertrekken vanag de volgende 3 plaatsen, dan houdt de volgende richtingen aan om bij het park te komen

Vanaf Breda-Tilburg:

Turnhout Kasterlee

Vanaf Limburg
E314 E313  Antwerpen Herentals-Oost 22.


Vanaf Eindhoven
E34  Turnhout  Kasterlee 24.

Deel dit uitje  

Gevonden Bobbejaanland Tickets

Alle informatie over Bobbejaanland

agsdi-people

900.000
Bezoekers per jaar

agsdi-rocket

50 Attracties

agsdi-calendar-check

320 Dagen per jaar geopend

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Grote hoeveelheid attracties
+ Attracties voor meerdere leeftijden
+ Eigen eten kun je meenemen

± Redelijk betaalbaar

– Wachttijden lopen vrij snel op
– Eten en drinken zijn niet goedkoop
– Parkeren kosten 

 

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Grote hoeveelheid attracties
+ Attracties voor meerdere leeftijden
+ Eigen eten kun je meenemen

± Redelijk betaalbaar

– Wachttijden lopen vrij snel op
– Eten en drinken zijn niet goedkoop
– Parkeren kosten 

 

Parken Bobbejaanland Belgie

Het bekende attractiepark, genaamd Bobbejaanland, is een van de oudste en nog bestaande pretparken van heel België. Daarnaast is Bobbejaanland België ook nog eens een van de grootste pretparken van het land. Dat het park nog steeds kan bestaan heeft deels te maken met de attracties, net zoals het thema. Het thema cowboys en Indianen blijkt alsnog in de smaak te vallen bij attractieparkbezoekers en zorgt dus nog steeds voor een grootte opkomst van achtbaanfanaten.

Want als je eerlijk bent, wat is er nou leuker dan op een zonnige dag lekker rond te lopen tussen de attracties met je vrienden of familie. Mocht het toch niet zo lekker weer zijn op de dag dat je eigenlijk het themapark wilt bezoeken, dan heeft bobbejaanland belgie de oplossing gevonden voor jou! Daardoor hoef je niet meer te gokken op mooi weer en bestel jij je tickets ver van te voren wanneer er Bobbejaanland korting is!

Bobbejaanland WEER GARANTIE

Wat is de Bobbejaanland weer garantie

De Bobbejaanland Weer garantie is de mogelijkheid om tickets 7 dagen te laten verlengen door het park bij slechtweer. Op deze manier kan je zonder problemen alsnog met lekker weer door het park heen huppelen. Ook zij snappen dat je liever met zonnebrand op afkoelt in de achtbanen dan dat je opzoek moet gaan naar een regenjas!

plattegrond bobbejaanland

Bobbejaanland Attracties

Met wel 50 Bobbejaanland attracties weet je zeker dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Daardoor staat het park ook bekend als familieattractiepark, want net zoals voor de ouderen, heeft het park kinderattracties klaar staan voor veel plezier.

Welke attracties Bobbejaanland zijn er?

In Bobbejaanland zijn er 3 verschillende soorten attracties en zijn daarbij opgedeeld in verschillende categorieën. Daarbij kan iedereen makkelijk zelf bepalen hoe heftige de attractie moet zijn. De verdeling is als volgt:

Intents – Matig – Rustig

Bobbejaanland Achtbanen 

Het pretpark zou niks zijn zonder haar achtbanen. Daarom heeft Bobbejaanland 8 maar liefst verschillende achtbanen, waarin je lekker kunt genieten van de rit. Dit zijn niet alleen maar achtbanen voor grote mensen, maar ook wordt er natuurlijk aan de kleinere bezoekers is gedacht want het tenslotte een familiepark.

Welke achtbanen zijn er in Bobbejaanland?

Er zijn verschillende achtbanen in Bobbejaanland die verschillen van hoogte snelheid en duur. Daarom worden ze onderstaand kort uitgelicht zodat je weet wat je kan verwacthen.

8. Bob Express

36 km/u – 512 – meter lang 2:30 rit duur

De leukste kinderachtbaan Bobbejaanland mag natuurlijk niet ontbreken aan de lijst van achtbanen. Met een snelheid van 36 km/h zit het kind in de trein waaruit gewzwaaid kan worden naar de ouders!

7. Speedy Bob

45 km/u – 370 – meter lang – 14 meter hoog – 1:20 rit duur

Ook deze achtbaan pas goed bij kinderen. Bij een ritje maak je in korte tijde veel bochten en ga je met relatief weinig snelheid over de baan. Voor het hele gezin dus!

6. Dreamcatcher

45 km/u – 600 – meter lang – 25 meter hoog – 2:44 rit duur

Dit is een hangende achtbaan waarbij je met 2 personen naast elkaar zit. Je wordt gebracht tot een hoogte van 25 meter. Daardoor kan het best eng zijn voor kinderen. Dit wil niet zeggen dat kinderen er niet in mogen. Dus als je groot genoeg bent en je durft, stap dan in voor een ritje!

5. Mount Mara

50 km/u – 750 – meter lang – 25 meter hoog – 2:30 rit duur

Dit is de bekende Virtual Reality Coaster van Bobbejaanland. Dit houdt in dat je met een 3D bril op de rit beleeft. Hierbij worden er beelden geprojecteerd waardoor de rit nog spectaculairder wordt. Maak je op voor een ritje naar de vulkaan!

4. Revolution

50 km/u – 765 – meter lang – 25 meter hoog – 2:20 rit duur

In deze achtbaan geniet je van de lichtshow die gegeven wordt terwijl je over de baan heen scheurt. Dit ritje is namelijk helemaal indoor en is voorzien van mooie licht visuals. Dit maakt het een andere ervaring dan dat je gewend bent van een ‘normaal’ ritje.

3. Naga Bay

55 km/u – 430 – meter lang – 17 meter hoog – 1:25 rit duur

De stalen achtbaan waarbij je ronddraait in het karretje. Ook dit is een leuke achtbaan voor kinderen. Lekker ronddraaien op hoogte en met redelijke snelheid over de baan heen gaan maakt het een leuk ritje.

2. Okidoki

58 km/u – 436 – meter lang – 16,3 meter hoog – 1:02 rit duur

Door de naam lijkt het een achtbaan voor kleinere kinderen. Wij verklappen jou dat dit niet per se het geval is. Dit komt door de vormen van de baan en natuurlijk de snelheid die het karretje van de achtbaan maakt.

1. Typhoon

80 km/u – 670 – meter lang – 25,7 meter hoog – 1:30 rit duur

Dit is de achtbaan der achtbanen en staat in Bobbejaanland. Deze stalen achtbaan gaat recht omhoog en bezorgt je een vrijeval door het karretje steil naar beneden te duwen. Deze achtbaan bezorgt zelfs de grootste achtbaanfanaat spanning!

meer graag informatie hebben over de overige achtbanen, bekijk dan de Rides!

 

Waterattracties

Het park heeft 5 verschillende waterattracties voor veel waterpret in Bobbejaanland. Het aanbod hierin is erg divers. Zo heb je de klassieke rubberen bootjes, net zoals spectaculaire water achtbanen zoals de Banana Battle. Hierbij nemen de verschillende bootjes het tegen elkaar op in een watergevecht.

De Wil Water River is een zo gehete Log Flume, beterbekend als boomstambaan. Dit is niet de enigste boomstambaan. Zo heeft het park ook een indoorbaan waarin je kennis maakt met het Indiaanse volk.

Maar het best gewaardeerde waterattractie van Bobbejaanland is de El Rio. Deze Rapid River neemt je mee over een kolkende rivier met draaikolken die de boten mee sleurt. Dus de vraag is hoe jij het droog gaat houden.

Bobbejaanland prijs en tickets

Volwassenen betalen normaal een prijs van € 36 voor een toegangskaartje. Daarnaast wordt er voor kinderen tussen de 1 meter en 1,40 meter € 31 betaald. Mocht het kind kleiner zijn dan 1 meter. Dan mag het kind gratis naar Bobbejaanland. De prijzen kunnen aan de kassa en online verschillen. Dat is zeker iets om op te letten!

Gehandicapte personen betalen normaal € 22 euro voor een ticket van Bobbejaanland. Daarbij maakt het niet uit of de ticket online of aan de kassa gekocht wordt.  

Ben je de jarige Jop? Dan mag je op jouw verjaardag GRATIS naar Bobbejaanland! Natuurlijk moet je wel even aantonen doormiddel van je identiteitsbewijs dat je echt jarig bent.

Korting

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan het park, dan is een Bobbejaanland korting natuurlijk altijd goed. Daarom heeft het park zelf, net zoals andere organisaties, jaarlijks veel kortingsacties die wij voor je in de gaten proberen te houden.

lBobbejaanland openingstijden en adres

De deuren van de parken openen in jaarlijks in april tot het eind van november. Dit is na de Halloweenperiode Daarnaast is het handig om te weten dat er in de zomervakantie verlengede openingstijden worden gehanteerd in het park en is het dagelijks geopend. Buiten de vakanties om is het park regelmatig gesloten van maandag tot vrijdag.

De openingstijden in het voorjaar zijn standaard van: 10 uur tot 17:00 uur. Daarbij is het pretpark vanaf de laatste week van juni een uur langer open voor de mensen die graag nog een uurtje langer blijven.

Met de georganiseerde vuurwerkshows is worden de openingstijden nog eens verlengd tot 21:00 uur! Bekijk daarom goed welke tijd het is zodat je weet tot hoe laat je lekker rond kan huppelen in het park.

Het park is gelegen in Lichtaart in Belgie. Dit is een dorpje in de gemeente Kasterlee. Daarnaast is het park ongeveer 3 kwartier rijden vanaf de grootste stad Antwerpen. Ook ligt het niet ver van Nederland, zo ben je gemiddeld max 30 minuten van de grens va Nederlands.  Het adres is Olensteenweg 45, 2460 in Kasterlee!

Terug naar overzicht Pretpark Belgie

Bezoekerservaringen

”Ik ben al meerdere keren naar Bobbejaanland geweest, maar het blijft leuk door de attracties. Daarbij moet ik zeggen dat de typhoon het leukst is!”

Afbeeldingsresultaat voor star rating png

door Martijn Vliet, woensdag 11 december 2019 om 16:35 uur

“We hebben een leuke dag gehad met de vriendinnen. Wel grappig want normaal ben ik niet zo van de snelle attracties, maar toch heb ik het gedaan en was de entree Bobbejaanland goed te doen!”

Afbeeldingsresultaat voor star rating png

door Saar Laarhoven, maandag 18 november 2019 om 19:45 uur