Pretpark Duitsland bezoeken en zeker weten dat je niet te veel betaald?

De mogelijkheden van pretpark Duitsland in een overzicht!

U

Pretpark Duitsland vinden?

tHoe vind je een geschikte attractiepark in Duitsland? Er zijn namelijk een hoop preparken in duitsland waardoor de keuze niet altijd even makkelijk. Wel is het dat de afstand niet altijd groot zijn en je gemakkelijk een dagje over de grens kunt gaan. Daarnaast begrijpen we dat de prijs, kwaliteit, attracties en natuurlijk afstand belangrijk zijn voor de keuze van het maken van een keuze.

Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden. Wij zorgen er namelijk voor dat door dat de pretparken Duitsland, met korting, iedere week op een rijtje worden gezet. Wij zouden het namelijk zonden vinden als je meer betaald dan nodig is voor een bezoekje aan een van de populairste pretparken in europa.

Alle pretpark Duitsland kortingen op een rijtje

Alle pretparken in Duitsland voor je op een rijtje. Ga samen met je vrienden of familie op zoek naar de ultieme ervaring die de Duitse Pretparken voor je te bieden hebben. Meer weten over populairste parken? Bekijk dan eerst de video of de handige Top 10 pretparken Duitsland

Meest gestelde vragen over Pretpark Duitsland tickets kopen

Wat is het grootste pretpark van Duitsland?

Europa-Park is het grootste thema pretpark van Europa en trekt jaarlijks rond de 5,5 miljoen bezoekers. Dit park wordt verdeeld in verschillende thema’s, gebaseerd op Europa. Zo vind je Italië, Scandinavië, Rusland en zelfs Nederland in het park verwerkt. Daarnaast is het op één na best bezochte attractiepark van heel Europa. Dit komt door het complete aanbod aan attracties, slaapplek, shows en nog veel meer.

Welk pretpark in Duitsland heeft de meeste achtbanen?

Euro-Parka is niet alleen het grootste attractiepark van Europa, maar heeft met haar ‘meer dan 100 attracties en shows’ ook nog eens de meeste attracties van heel Europa!

Wat is het oudste pretpark van Duitsland?

Erlebnispark Tripsdrill (Tripsdrill anders genoemd) is opgericht in 1929, waardoor dit het oudste park van Duitsland is. In dit geval is het: hoe ouder, hoe meer sfeer.

Wat zijn de meest goedkope pretparken Duitsland

Top 5 goedkoopste pretpark in Belgie

De keuze voor een pretpark hangt vaak af van een prijs. Weeg eerst even af wat je voor een atractiepark in Duitsland over hebt. Mede door de reviews kan je zo een goede keuze maken.

Nr Pretpark Belgie Vanaf Prijs
1 Holiday Park € 9,99
2 Moviepark Germany € 36,50
3 Phanthasialand  € 46,-
4 LEGO LAND € 46,50
5 Europa-park € 52,-

 

Welk pretpark in Duitsland heeft de snelste achtbaan?

In Phantasialand is de snelste “multi-launch roller coaster” ter wereld te vinden. Deze achtbaan raast met een snelheid van meer dan 110km over de baan. Deze achtbaan wordt niet afgevuurd door middel van een kettinglift, maar met behulp van een katapultsysteem of via een motor.

Top 10 populairste pretparken Duitsland

De top 10 is opgesteld aan de hand van het aantal bezoekers die de parken jaarlijks trekken. Daardoor weet jij meteen welk park dus het best gewaardeerd wordt!

Door je dit inzicht te geven helpen we je bij het maken van een keuze voor een pretpark in Duitsland. Meer weten over een specifiek park, klik dan op een van de linkjes uit het lijstje. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het uitgewerkte lijstje met Top 10 populairste pretparken Duitsland te bekijken onder aan de pagina.

pretpark duitsland
1. Europa-Park
2. Movie-Park
3. Phantasialand
4. Legoland
5. Heide-Park
6. Playmobil Funpark 
7. Tripsdrill
8. Holiday Park
9. Fort Fun
10. Wunderland Kalkar
pretpark korting

Benieuwd naar de Top 10 meest bezochte pretparken Duitsland? Lees dan verder!

Ben je een echte achtbaan fanaat, dan ben je in Duitsland op de goede plaats. De pretparken Duitsland zorgen ervoor dat jij de dag begint en afsluit met een goede shot adrenaline. Bekijk het filmpje om een beeld te krijgen van de top 10 leukste achtbanen van Duitsland!

Druk op de link en scroll automatisch naar de informatie over het park in deze top 10!

1. Europa-Park
2. Movie-Park
3. Phantasialnd
4. Legoland
5. Heide-Park
6. Playmobil Funpark
7. Tripdrill
8. Holiday park
9. Fort Fun
10. Wunderland Kalkar

 

1. Europa-Park (5,5 miljoen bezoekers)

Europa-park, het grootste thema park van Duitsland en is de op één na meest bezochte bezoekers van heel Europa. Disneyland Parijs is het enigste pretpark die meer bezoekers weet te trekken dan het themapark Europa-park in Duitsland.

In Europa-park wordt de verdeling gemaakt door het gebruik van een aantal landen. De thema’s worden alsmaar uitgebreid, dit wil zeggen dat er steeds meer landen gebruikt worden in dit themapark.Na het bouwen van een stukje Italië in 1982 volgden in 1984 de komst van Nederland, Engeland (1988), Frankrijk (1990), Scandinavië (1992), Spanje (1994), Duitsland (1996) en Rusland (1998).
Tegenwoordig is het park zo groot dat ook de landen Griekenland, Portugal en IJsland aan de thema’s zijn toegevoegd. Bekijk de Europa park review voor meer informatie!

2. Movie-Park Germany (1,9 miljoen bezoekers)

De echte filmliefhebbers moeten hiervan af weten! Alles draait bij Movie-park Germany om de filmindustrie. Dit wordt gebruik in verschillende elementen van het park, zoals: de attracties en themagebieden. Movie-park Germany heeft het park verdeeld in verschillende thema’s zoals eerder benoemd. Deze thema’s zijn The Old West, Santa Monica Pier, Streets of New York, Nickland en Hollywood Street Set. Het kan zijn dat je er lang geleden al ooit bent geweest. Het feit is dat de filmwereld niet stilzit, hierdoor heeft het park aanknopingspunten om zichzelf en de attracties door te blijven ontwikkelen.  Meer informatie van dit park vind je bij de handige Movie-Park tickets & review pagina!

3. Phantasialand (1 miljoen bezoekers)

Ben je opzoek naar een pretpark die niet te ver weg is, maar heb je de meeste parken in Nederland al een bezoek gebracht? Dan is Phantasialand een goede optie voor jou, je vrienden en familie. Dit is een van de bekendste pretparken van Europa. Ook dit park heeft de laatste jaren flink weten te investeren in attracties en zit dus niet stil. Daardoor zijn er vele attracties bijgekomen voor verschillende leeftijden. Kom meer te weten over prijzen en Phantasialand tickets?

4. Legoland Duitsland (1,4 miljoen bezoekers)

Een echte Legofanaat en altijd al eens naar Legoland willen gaan, maar is Legoland Billund in Denemarken te ver? Misschien weet je het nog niet niet, maar Legoland Duitsland heeft ruim 40 Lego attracties! Door de ligging en de thema’s van het park wordt het graag bezocht. Breng een bezoekje aan de Legowereld en ontdek lego-soorten die je nog nooit eerder hebt gezien! Bekijk de Legoland tickets review voor alle informatie!

5. Heide-Park (1,5 miljoen bezoekers)

Het Heide park telt ruim 40 attracties en is de op één na grootste pretpark van Duitsland! Dit park staat echt bekend om de vele waterattracties, dus neem natuurlijk droge kleding mee! Even bijkomen? Dat kan je doen op de grote theater tribunes. Hier worden elke dag 4 shows gegeven. Binnenkort beschikbaar!

6. Playmobil Funpark (713.000 bezoekers)

Niet alleen is er een pretpark van Lego, ook Playmobil biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Dit is het eerste themapark die op is gezet door Playmobil. Dit themapark bestaat uit veel verschillende creaties gemaakt met Playmobil, zoals: Het piratenschip, de ridderburcht, waterspeelplaatsen en speeltuinen zijn uitgebreid met een boerderij, goudmijn en de Ark van Noach. Binnenkort beschikbaar!

7. Tripsdrill (600.000 bezoekers)

Het oudste pretpark van Duitsland is gevestigd Baden-Württemberg. Tripsdrill is opgericht in 1929 met als thema: ‘Zwaben anno 1880’. Ook de stijl van het park ziet er nog wat ouderwets uit door de oudere huisjes op het park. Dit is niet persé oubollig, maar geeft sfeer mee aan het park.

Naast het pretpark is er ook focus gelegd op een dierentuin, wat begon als een kinderboerderij. Vele jaren later is dit uitgeroeid tot een echte ‘wildpark’ met wel meer dan 1.000 dieren. Binnenkort beschikbaar!

8. Holiday Park (645.000 Bezoekers)

Holiday park is begonnen als een uit de hand gelopen familie hobby. Het park werd opgericht in 1971, wat uitgegroeid is tot een tof attractiepark. Hedendaags is het park holiday park overgenomen door Plopsagroep. Vandaar dat holiday park mogelijk door sommige mensen gezien wordt als hopiday park Plopsa. Kom alle mogelijkheden te weten met behulp van de Holiday Park review!

9. Fort Fun (400.000 bezoekers)

Ben je gek op water en snelheid, dan is dit het park waar jij je helemaal uit kan leven! Naast de waterattracties zijn er veel verschillende type-achtbanen te vinden. De showsdie verzorgd worden staan over het algemeen in het teken van western. Dit past goed bij de stijl die in het park gebruikt wordt. Binnenkort beschikbaar!

10. Wunderland Kalkar (300.000 bezoekers)

Wunderlandkalkar is het pretpark met een Nederlands ‘gevoel’. Dit is ooit gestart door een Nederlander die werkte als zakenman. Dit park is opgebouwd in een elektriciteitscentrale wat nooit in gebruik is genomen. Dit zorgt voor een andere ervaring dan je ‘normaal’ hebt in een pretpark. Wat dit park aantrekkelijk maakt is dat je tegen een vaste prijs gebruik mag maken van alle faciliteiten, zoals: attracties, eten en drinken. Meer te weten komen over prijzen en tickets? bekijk dan de Wunderland Kalkar review.