Phantasialand

Phantasialand Tickets,
Kortingen & Review

Phantasialand

Adres Phantasialand Br:uhl :
Berggeiststrasse 31-41
50321, Brühl, Duitsland

Bekijk het aanbod

Ontdek de wondere wereld van Phantasialand. Hier loop je door verschillende werelddelen, ben je toeschouwer van spetterende shows en bleef je unieke attracties. De 6 verschillende werelddelen en de 44 attracties, zorgen voor een ultieme avontuurlijke familiedag. Na een bezoek kan jij zeggen dat je in Berlijn, Diep Afrika, Mexico, China Town en in een mysterie- en fantasiewereld bent geweest. En dat allemaal in 1 dag. Bekijk de beschikbare Phantasialand korting en tickets! 

Meer informatie over de openingstijden Phantasialand? Bekijk de website voor meer informatie

 

Info volgt nog!

 

Deel dit uitje  

Gevonden Phantasialand Tickets . . .

Alle informatie over Phantasialand

agsdi-people

1.800.000
Bezoekers per jaar

agsdi-rocket

44 Attracties

agsdi-calendar-check

360 Dagen per jaar geopend

Plus-en Minpunten
(van bezoekers)

+ Ideaal uitje met hele gezin
+ Thema’s goed uitgewerkt
+ Eigen eten meenemen
+ Street art door het park
+ Vaak Phantasialand aanbiedingen

– Entree Phantasialand zonder korting kan prijzig zijn
– Eten en drinken zijn niet goedkoop

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Ideaal uitje met hele gezin
+ Thema’s goed uitgewerkt in park
+ Eigen eten kun je meenemen
+ Street art door het hele park

– Entree zonder korting kan prijzig zijn
– Eten en drinken zijn niet goedkoop

Themagebieden Phantasialand Duitsland

Phantasialand heeft 6 thmemagebieden waar verschillende landen in wereleddelen worden verwerkt in de gehele aankleding, sfeer en attracties. Zo heb je Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mecxio en China Town. In deze gebieden is voor elke leeftijdsgroep veel plezier te beleven in alle opzichten. Dus voor de mensen die misschien denken dat het voor de wat kleinere bezoekers minder aantrekkelijk is, hopen we dat we deze gedachte weg kunnen nemen. Elk themagebied heeft haar eigen soundtracks die speciaal gecomponeerd zijn om helemaal in het thema te komen.

Attracties in Phantasialand

Phantasialand staat bekend om haar unieke attracties en de geweldige shows. Een hele beleving voor vrienden en familie! Het park is zo groot dat het kan zijn dat je 2 dagen nodig hebt om het hele park met alle attracties af te gaan. Dit geeft niet want er zijn genoeg phantasialand aanbiedingen beschikbaar. Een ander voordeel is ook dat het net over de duitse grend ligt in het plaatsje Brühl naast keulen. In het weekend of tijdens je vakantie kun je dus makkelijk op-en neer. Ook zijn de phantasialand openingstijden heel flexibel. In de wintermaanden zijn er leuke shows en aanvullende activiteiten die het park een hele andere beleving brengen. Heb je wel eens van Phantasialand Wintertraum gehoord? Wat een sfeer en beleving brengen ze hier elk jaar maar weer opnieuw. Phantasialand is niet voor niks een van de leukste gekozen uitjes over de grens. Wist je trouwens dat ze ook houder zijn van 7 unieke wereldrecords?

Unieke attracties & achtbanen

Je hebt nu wel begrepen dat er unieke achtbanen zijn in Phantasialand zijn. We hebben een overzicht gemaakt van deze achtbanen waar je een beter beeld krijgt waarom ze zo uniek zijn en prijzen hebben gewonnen. Phantasialand achtbanen zijn wereldberoemd vandaar dat we het handig vinden als je een korte blik kunt werpen op de top achtbanen. Bekijk de video en je krijgt nog meer gaafs te zien!

Achtbanen Phantasialand op het moment

  1. Black Mamba
  2. Colorado Adventure
  3. Raik
  4. Taron
  5. Crazy Bats
  6. Winja’s Fear & Winja’s Force
  7. Fly Phantasialand (nog in aanbouw)
Black Mamba
Topsnelheid:
80 km p/u
Rit duur:
47 seconde
Capaciteit:      
500 personen p/u
Type:                 
Thrill ride

In het themagebied ‘’Deep in Africa’’ vind je deze meerdere malen prijswinnende inverted achtbaan. Dit betekend dat het een omgekeerde achtbaan is waar je achteruit wordt gelanceerd met een hoge snelheid. Je ziet die niet waar je naar toe gaat. Je kunt eigenlijk alleen terug kijken waar je vandaan komt als je over de kop gaat. Elke beweging, draai of richting waar je opgaat is dus een verassing. Tijdens de Black Mamba Phantasialand krijg je te maken met 2 kurkentrekkers en één looping waar je met eeg g-kracht van 4,5 door heen raast. De aankleding en het design is een kunstwerk op zich zelf. Er zijn ele Afrikaanse decoraties te bewonderen, afrikaanse ritmes en muziek

Colorado Adventure
Raik
Taron
Topsnelheid:
117 km p/u
Rit duur:
4 minuten
Capaciteit:      
1200 personen p/u
Type:                 
Sit Down,
Multi-lanceer-achtbaan

Taron is een ander woord voor slak. Phantasialand Taron us een spectaculaire achtbaan die maar liefst vier wereldrecords heeft gevestigd. De achtbaan gaat niet over de kop maar gaat met hoge snelheden en maakt onverwachtse wendingen tijdens de rit. Omdat hij niet over de kop gaat is het voor de jongere bezoekers ook zeer populair.

Taron Multi-Lanceer achtbaan

De naam zegt het eigenlijk al. De Taron Phantasialand wordt meerdere keren gelanceerd en brengt zo dus meerdere malen het adrenaline gehalte in je bloed op een hoof peil. Met een maximum snelheid van 117 kilometer per uur ga je door het themagebied klugheum waar je tussendoor langs de rotswanden heen raast. Ook kom je tijdens de rit langs smelle bruggen, raas je door tunnels en ontwijk je houten huizen. Je weet soms niet wat je ziet omdat het allemaal zo indrukwekkend is.

 

Crazy Bats
Topsnelheid:
46,5 km p/u
Rit duur:
4 minuten
Capaciteit:       
1800 personen p/u
Baanlengte:     
1280 m
Type:                  
VR-achtbaan

Een achtbaan die je het gevoel geeft dat je in een animatiefilm terecht bent gekomen. Je zit in een achtbaan met een VR-bril op en tijdens de rit zie je het komische verhaal van vleermuizen afgebeeld met 3D effecten. Deze achtbaan met haar eigen soundtrack is in 2019 uitgeroepen tot de langste overdekte achtbaan ter wereld. Nog een wereldrecord voor phantasialand wat je nu misschien niet meer zal verbazen.

 

Winja's Fear & Winja's Force
Topsnelheid:
46,5 km p/u
Rit duur:
4 minuten
Capaciteit:       
1800 personen p/u
Baanlengte:     
1280 m
Type:                  
VR-achtbaan

Een achtbaan die je het gevoel geeft dat je in een animatiefilm terecht bent gekomen. Je zit in een achtbaan met een VR-bril op en tijdens de rit zie je het komische verhaal van vleermuizen afgebeeld met 3D effecten. Deze achtbaan met haar eigen soundtrack is in 2019 uitgeroepen tot de langste overdekte achtbaan ter wereld. Nog een wereldrecord voor phantasialand wat je nu misschien niet meer zal verbazen.

 

Waterattracties Phantasialand

Phantasialand Heeft ook recordbrekende waterattractie. In totaal hebben ze drie waterattracties. Ze zijn erg populair bij de families en kinderen, vooral tijdens de zomer periodes als het wat lekkerder weer is. 

Welke waterattracties zijn er in Phantasialand?
Chapias

Wist je dat Chapias de steilste waterbaan ter wereld is? In een expeditiebootje ervaar je de sfeer van een archeologische opgraving midden in de deelstaat van zuid-oost Mexico. Met een hellingshoek van 53 graden schiet je van een hoogte de diepte in waarna je golvend om hoog en omlaag gaat net als je over een rug van een kameel raast. Tijdens de rit krijg je te maken met 3 afdalingen en meerdere watervallen met een rotsige omgeving. Alsof je echt in de natuuromgeving van Mexico terecht bent gekomen. De Mexicaanse omgeving wordt nog meer gekenmerkt door de resten van een oude Maya-tempel, ouder beelden en het zeer bekende kleurrijke volksfeest ‘’Dias de las Muertos’’. De herdenking van de doden die gepaard gaat met vrolijkheid en muziek. Dit kun je terug terug zien tijdens de attarctie. Phantasialand heeft de boomstammen waterbaan eigenlijk opnieuw uitgevonden. De nieuwe innovaties zorgen er voor dat de waterbaan stil is en meer kracht heeft om de boomstammen naar boven, door de bochten en naar beneden te lanceren. Het is de grootste investering die phantasialand tot nu toe heeft gedaan in een attractie. Wist je dat deze attractie omgingd is door wel 40.000 bloemen en planten uit Mexico? Wie doet nou zo iets… Phantasialand.

Wakobato

Een echte splash battle waar je bepaalde doelen op de weg moet bespuiten met water. Tijdens deze watterit met je familie of vrienden ga je met een apparte vlot/boot door een rivier waar je wordt voortgedreven met een raild die in het water is verwerkt. Erg leuk voor de mensen die houden van interactieve attraties.

River Quest

De River Quest Phantasialand is een Rapid river waarbij je vertrekt vanuit een station en een scherpe bocht van 180 graden maakt. Je wordt door een verticale lift vervolgens weer omhoog gebracht waarna je vanaf 11 meter weer omlaag wordt gelanceerd richting een draaikolk van 540 graden. Daarna kom je weer in een afdaling maar dan vanaf 7 meter hoog. Er is nog een scherpe bocht en een derde afdaling. Je wordt flink door elkaar schudt door de verschillende hoogte en draaibewegingen.

Kinder-en Familieattracties in Phantasialand

Phantasialand heeft voor iedereen in de familie leuke familieattracties in petto. Er is voor iedereen wel wat te vinden die het park een bezoekje brengt. We lichten een aantal leuke familieattracties voor je uit zodat je een beter beeld krijgt wat je kunt verwachten tijdens deze ervaring. Het moet natuurlijk wel leuk blijven en we willen dus niet alles verklappen. Je moet het gewoon zelf ervaren.

Welke kinder-en familieattracties zijn er in Phantasialand?
Wellenflug

In de Wellenflug Wordt je rond wordt gezwierd in een stoel in een slingermolen langs spuitend water die uit de fonteinen komen. De spetters vliegen je letterlijk bijna om je oren. Deze unieke draaiattractie brengt een spectaculair uitzicht met zich mee. Je kijkt op een mooie bloementuin uit met waterfonteinen en de mooie gebouwen die langs het Kaiserplatz square gevestigd zijn.

Raik (familieachtbaan)

Bekijk de video!

Tirkal

Tikal is de mini-vrije val torens waar je dat rare maar fijne gevoel in je buik van krijgt bij het op en neer gaan. Ze zijn speciaal aangepast voor families-en kinderen. Vandaar dat ze ook minder hoog zijn als wat je normaal ziet in andere parken. Daar kunnen ze soms wel 30 tot 40 meter de lucht in gaan.

Hotel Rartüff

Hier kun je rustig van het uitzicht genieten tijdens een rit in een monorail boven de grond. De monorailtocht gaat langs het Maanmeer in het Wuzendal wat al een mooi uitzicht op zich zelf is.

Tittle Tattle Tree

Het is een soort van theekopjes attractie idee alleen dan veel vernieuwender. Op een binnenplaats in Wüze town staat een Paratower waar de plaats kunt nemen in de gondels die op en neer bewegen. Daar omheen zie je 2 achtbanen gebouwd waar je kunt zien hoe de andere rond razen. Misschien besluit je daarna wel om ook een ritje te maken.

Prerdekarussel

De welbekende Carrousel met houten paarde die de grootste van Europa genoemd mag worden. Kinderen kunnen hier alleen of samen met hun familie een leuke rit maken. Wel hobbelend kunnen ze hier het gevoel krijgen alsof ze op een echt paard rijden.

Chapias (Waterbaan)

Wist je dat Chapias de steilste waterbaan ter wereld is? In een expeditiebootje ervaar je de sfeer van een archeologische opgraving midden in de deelstaat van zuid-oost Mexico. Met een hellingshoek van 53 graden schiet je van een hoogte de diepte in waarna je golvend om hoog en omlaag gaat net als je over een rug van een kameel raast. Tijdens de rit krijg je te maken met 3 afdalingen en meerdere watervallen met een rotsige omgeving. Alsof je echt in de natuuromgeving van Mexico terecht bent gekomen. De Mexicaanse omgeving wordt nog meer gekenmerkt door de resten van een oude Maya-tempel, ouder beelden en het zeer bekende kleurrijke volksfeest ‘’Dias de las Muertos’’. De herdenking van de doden die gepaard gaat met vrolijkheid en muziek. Dit kun je terug terug zien tijdens de attarctie. Phantasialand heeft de boomstammen waterbaan eigenlijk opnieuw uitgevonden. De nieuwe innovaties zorgen er voor dat de waterbaan stil is en meer kracht heeft om de boomstammen naar boven, door de bochten en naar beneden te lanceren. Het is de grootste investering die phantasialand tot nu toe heeft gedaan in een attractie. Wist je dat deze attractie omgingd is door wel 40.000 bloemen en planten uit Mexico? Wie doet nou zo iets… Phantasialand.

Phantasialand Thema’s

Het meest bekende thema is phantasialand wintertraum. Tijdens de winterperiode toveren ze het park helemaal om in een geweldige winterse maar toch warme sfeer. Zoals eerder benoemd is het een van de spectaculairste belevenissen qua attractiepark thema’s vergeleken met andere parken.

Phantasialand hotel en overnachtingen

De hotel Phantasialand mogelijkheden zijn zeer divers. Daarnaast zijn er ook verschillende phantasialand arrangement mogelijkheden waar je tickets voor een dag, of meerdere dagen kunt combineren met een verblijf optie.

Welke hotel en overnachtingsmogelijkheden zijn er?

Terug naar overzicht Attractiepark van Duitsland

Bezoekerservaringen

“Een bezoekje naar dit geweldige park is zeker de moeite waard. Net over de grens van Nederland en heeft leuke attracties voor mijn kinderen die toch wat leeftijdsverschil hebben”

Afbeeldingsresultaat voor star rating png

door Marielle de wit, zaterdag 16 november 2019 om 16:00 uur

“Een betaalbaar dagje naar het buitenland in een geweldig park. In de winter voel je de magie door de hele sfeer. Mijn man en ik hebben genoten van de snelle achtbanen en het lekkere eten. Vanuit Eindhoven is het goed te doen met de auto”

Afbeeldingsresultaat voor star rating png

door Irma van laan, Donsdag 5 november 2019 om 18:00 uur