Slagharen tickets park en verblijf 

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen, Nederland

 

Het attractiepark Slagharen is van oudsher een van de best bezochte pretparken van Nederland. Hier kun je genieten van de 35 verschillende attracties die het park biedt. Niet alleen is er gedacht aan plezier maken in het attractiepark, maar ook wordt het verblijf goed verzorgd. Met zwembaden, de kidsclub en lekker eten probeert Slagharen elke bezoeker te amuseren. Dit alles maakt het park compleet voor een goed dagje of weekend weg met het hele gezin!

De .. is 365 dagen per jaar geopend.

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Info volgt nog. Openingstijden verschillen per seizoenen.

Deel dit uitje  

Gevonden Slagharen kaartjes 

Alle informatie over Slagharen attractiepark

agsdi-people

2 miljoen
Bezoekers per jaar

agsdi-rocket

35 Attracties

agsdi-calendar-check

280 Dagen per jaar geopend

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Leuke achtbanen
+ Eigen eten kun je meenemen

± Wacht tijden
– Over het algemeen erg druk

 

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Leuke achtbanen
+ Eigen eten kun je meenemen

± Wacht tijden
– Over het algemeen erg druk

 

Slagharen park

Attractie, Vakantiepark en Waterpark  slagharen

De plek waar je leuke dingen beleeft en tot rust komt in de natuur. Zo zijn er wel meer dan 30 leuk attracties en shows te vinden in het park. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vakantie te vieren met het gezin of met vrienden op de camping of in een bungalow huisje op het vakantiepark. Hierbij wordt verblijf opgedeeld in Wigwams en Cowboy Cottages.   Daarbij krijg je direct de toegang tot het bekende Aqua Mexicana om lekker een duik te nemen.

Helaas moeten we wel vermelden dat de ponies niet meer te zien zijn in het Ponypark . Niet getreurd want er is alsnog genoeg te beleven!

  1. Attracties en achtbaan
  2. Vakantiepark 
  3. Waterpark Aqua Mexivana
park slagharen

Attracties

Doordat het park ingericht is als het wilde westen beleef je een indrukwekkende dag. Zowel jong als oud vermaakt zich door de  30 shows, attracties en vele mogelijkheden die geboden worden.

Er zijn wel 30 attracties in Slagharen. Om je meer informatie te geven hebben we uitgesplitst en samengevat.

Omdat het park zo veel verschillende attracties heeft, worden de verschillende type attracties onder elkaar gezet. Mocht je meer willen zien, bekijk dan het filmpje!

  1. Achtbanen
  2. Waterattracties
  3. Overzichtsattracties
  4. Overige attracties
Achtbanen 

Zo als je misschien weet richt dit park zich voornamelijk op families. Daarom moet er voor elke leeftijd wat te beleven zijn. Daarom worden er naast rustigere attracties ook achtbanen aangeboden, zodat de waaghalzen toch hoogtes kunnen overwinnen.

Welke achtbanen heeft Slagharen?

Slagharen heeft 3 grotere achtbanen. De minimale lengte hiervoor is 1,20 m en onder begeleiding is dit 1,20 m. Dus ook de kleinere waaghalzen stappen hier zonder probleem in.

Gold Rush

Beleef een vrijeval vanaf 40 meter hoogte Voel je gewichtloos met de Free fall.
*Bezoeker moet tenminste > 1,30 m zijn.

Ripsaw falls

In deze waterattractie vaar je als een echte ontdekkingsreiziger op een boomstam. Houd je goed vast want het water is erg wild door dat je stroomversnellingen tegenkomt. Ben in ieder geval niet bang om nat te worden!

*Bezoeker moet tenminste > 1,30 m zijn.

Mine train

Als je opzoek bent naar een spektakel met snelheid maar die niet over de kop gaat, dan is dit een achtbaan voor jou! Met een hoogt tempo vlieg je met 40 km/h door bochten van het wilde westen.

*Bezoeker moet tenminste > 1,20 m zijn.

Waterattracties 

Wees niet bang om nat te worden en beleef een leuke tijd met water. Hiervoor worden meerdere waterattracties aangeboden voor verschillende leeftijden. Op deze manier heeft iedereen een leuke watertijd in het park

Welke waterattracties in het park?
Ripsaw falls

In deze waterattractie vaar je als een echte ontdekkingsreiziger op een boomstam. Houd je goed vast want het water is erg wild door dat je stroomversnellingen tegenkomt. Ben in ieder geval niet bang om nat te worden!

Expedition Nautilus

Vind jewatergechten leuk? Ga het watergeveht aan als een echte watersoldaat tegen 36 andere mensen. Probeer daarbij in 3 minuten zo veel mogelijk mensen nat te maken!

Wild West Adventure

Vaar door het Wilde Westen. Met een tocht over het water, vaar je langs watervallen af. Let daarom goed op, want je weet nooit wat er opm de hoek op je staat  te wachten!

 

 

Overzichtsattracties

Deze attracties zijn opgezet om uit te rusten op hoogte. Daardoor heb je een mooi uitzicht en kijk je over het hele park uit. Natuurlijk zijn ze niet allemaal het zelfde en is het echt iets voor de afwisseling.

De overige attracties
Big Wheel

Dit is een reuzen rad waarin je samen met je gezin lekker kunt bijkomen van de andere attracties met. eenmooi overzicht.

Sky Tower

In een hogte toren kijk je uit over het hele park en over de natuur er omheen.

Cable Car

In een soort van skielift wordt je vervoerd door het wilde westen zonder zelf te hoeven lopen. Op deze manier zie je snel water allemaal te beleven is in dat thema gebied.

Monorail

In een afgeslote gondel beweeg je over. hetpark en wordt je naar. deandere kant gebracht. Makkelijk om snel, met een mooi uitzicht 

Overige attracties

Daarnaast heeft het slagharen park 11 andere toffe attracties die niet perse onder een categorie te plaatsen zijn omdat ze te verschillend zijn. Dit is alleen maar positief voor jou, omdat je zoveel verschillende dingen en attracties kunt beleven. 

Zo verschillende attracties van zweefmolens tot glijbanen!

Vakantiepark

In het vakantiepark van Slagharen  kies je uit verschillende Wild West-accommodaties. Daardoor proef je de sfeer van de verschillende thema’s:

Cowboys – Saloons – Wigwams – Haciënda’s

De huisjes liggen tussen de groene natuur en de omgeving is rustig, zodat je lekker tot rust kan komen of ongestoord spelletjes kan spelen. Heb je zin in meer actie, dan loop sta je binnen een paar minuten midden op het park. Daarnaast zijn er vele activiteiten en wordt iedereen verwelkomd tijdens de welkomsshows.

Deze ervaring is een ware beleving voor de kinderen door de activiteiten die voor hen worden georganiseerd.

Mini Disco – The Family Gameshow – Djembé workshop – Playbackshow – Musical Sing-a-Long speurtocht.

Niet alleen heb je een overnachting, maar heb je ook toegang tot het park, waterspeeltuin de Sunny Beach en het bekende zwembad Aqua Mexicana!

Waterpark Aqua Mexicana

Kom in bij Aqua Mexicana in Mexicaanse sferen in het waterpark door de kleurrijke omgeving. In dit park vind je meerdere verschillende onderdelen om lekker te kunnen genieten met het hele gezin.

Twee verschillende waterspeeltuinen – Tropisch zwembad – Bubbelbaden  – Twee water sprayparken

Geniet van een drankje onder de palmbomen of ga lekker op het strand liggen en neem je zonnebrand mee. Zo beleef je uren lang waterplezier!

Terug naar overzicht Nederlandse attractieparken!

Bezoekerservaringen

“Erg veel leuke attracties, waarmee je je heel de dag vermaakt.”

Afbeeldingsresultaat voor star rating png

door Douwe de Vries, vrijdag 7 juni 2019 om 20:45 uur

“Het park is goed verzorgd, ook de verblijfplaatsen waren schoon en zijn ons goed bevallen.

Afbeeldingsresultaat voor star rating png

door Maartje Gouda, zaterdag 12 oktober 2019 om 19:05 uur