Buggy rijden op de mooiste plekken!

Buggy rijden doe je samen met je vrienden, want deze ervaring moet je meegemaakt hebben!

Race ervaring verbeteren met buggy rijden?

Een echte 4×4 handelen, niet iedereen durft het. Cross met een buggy door verschillende natuurstukken, zoals moddergebieden en bospaden helpen je bestuurder skills naar een hoger niveau. Je maakt pas echt kennis met het rijden door de racemonster in de meest gekke bochten te wringen. Het doel is om zo vies mogelijk te worden en te genieten van het mooie uitzicht en de beleving terwijl je in je racestoel gedrukt wordt.

Buggies besturen met korting?
Stap in en race door weer en wind over de leukste buggy parkours. Je moet natuurlijk wel van een echte adrenalinekick houden. Je bereikt hoge snelheden en bent helemaal in je element. Het klinkt makkelijk, maar misschien ligt de drempel voor jou toch wat hoger om zomaar een buggytrip te boeken. Daarom proberen we te helpen met het vinden van de buggy ervaring die bij jou past. Om je nog beter te kunnen helpen, hebben we een lijstje opgesteld met de kortingen op buggy rijden die aantrekkelijk voor jou kunnen zijn. Het zou zonden zijn als je meer betaald voor zo een ervaring dan nodig is toch?

Deel deze pagina

Offroad crossen met een mooi uitzicht

Buggy rijden doe je niet elke dag, dus maak je klaar voor een sportieve dag met een grote dosis adrenaline. Zorg ervoor dat je de buggy onder controle houdt terwijl je over verschillende terreinen scheurt op hoge snelheid. Neem deel aan de buggy race en laat zien dat jij niet bang bent om vies te worden. Tegelijkertijd zie je de mooiste plekken en natuurgebieden en is het aan jou om je racesporen achter te laten!

buggies besturen op de mooiste plekken!

Als je opzoek bent naar de mooiste plekken voor het beleven van deze ervaring, dan is het handig om de top 10 buggy rijden eens te bekijken! Hier is het aanbod uiteen gezet, omdat er steeds meer verschillende aanbieders zijn. Deze aanbieders verzorgen de buggy cross op verschillende plekken. Daarbij proberen we de beschikbare kortingen te vermelden!

Top 5 plekken buggy rijden

De top 5 volgt nog, excuses voor het ongemak!

Waar mag je met een buggy rijden?

Een buggy mag ook gereden worden op de weg. De regels voor het rijden op de openbare weg, zijn dat het voertuig:
- Een gordel moet hebben
- Lampen en knipperlichten moeten hebben

Natuurlijk is het veel leuker om te kunnen crossen en dus offroad te gaan. Veel bosgebieden zijn beschermd en betekend dit dus dat je niet zomaar mag rondcrossen. Bekijk daarom eens het volledige aanbod, want de organisaties zijn op de hoogte van de plekken waar jij wel mag rondcrossen.  

Hoe oud moet je zijn om te voor buggy rijden?

Buggy rijden mag pas vanaf 18 jaar, omdat je op deze leeftijd bevoegd bent om zelf te mogen rijden. Natuurlijk moet je wel een rijbewijs B hebben behaald, die aan te tonen is.  

Personen onder de 18 jaar mogen helaas niet rijden en geen gebruik maken van de gekochte tickets!

Welke kleding moet je aan?

Het is handig om stevige en confortabele kleding te dragen. in deze kleden moet je goed vies kunnen worden, omdat je door zand, moder en plassen racet. Dit geld dan ook voor de schoenen die je aan gaat doen.