Bungeejumpen op de mooiste locaties in de wereld? bekijk het aanbod met scherpe prijzen van alle aanbieders!

Bekijk direct alle tickets om te gaan bungeejumpen in Nederland en Europa en zorg dat jij de juiste keuze maakt voor de sprong van je leven!

Bungeejumpen in Nedeland

Bungeejumpen Buitenland

 

U

Ben jij klaar om de sprong van je leven te maken met bungeejumpen op een prachtige locatie?

Bungeejumpen zie je vaker voorbij komen in het buitenland. Mensen springen van hoge gebouwen, bruggen of andere gekke constructies alleen om die speciale adrenalinekick te krijgen. In Nederland is het steeds populairder aan het worden en er is dus steeds meer vraag naar. We zijn dus blijkbaar vaker opzoek naar onvergetelijke herinneringen. Met deze sprong is dat zeker het geval. Wij hebben handige tips voor je verzameld om je wat verder te helpen als je kiest om de spring van je leven te maken.

Bungeejumpen, een eeuwen oude gewoonte!

Bungee jumping wordt al eeuwen lang gedaan. mensen worden vaak voor gek verklaard als ze van plan zijn om van een grote hoogte ergens naar beneden te springen vast gemaakt aan een elastiek. Je laat je leven dan wel aan een zijden draadje hangen. Achja zo erg is het ook weer niet want want je kansen zijn nog lang niet verkeken. Plus de kans dat een touw knapt is heel erg klein, vooral met de technieken van nu.

Vroeger deden ze bungeejumpen met een bepaalde reden. Op Pentecost Island Vanuatu  gelegen ergens midden in de zee rechts van Australie deden de mannen hetzelfde alleen dan met lianen. Het was een inwijdingsritueel om hun mannelijkheid te tonen. Nu later blijkt het dat het goed kan zijn om bepaalde angsten te overwinnen. Niet alleen als je hoogtevrees hebt en je dit wilt overwinnen. Het gaat om het feit dat als je ergens bang voor bent en je zelf over die angsten heen kan zetten. Dit zijn ook grenzen die je verlegd net zoals bungeejumping!

Bungeejumping tickets

Meest gestelde vragen over Bungeejumpen

Ben ik wel in goede handen?

Dat ben je zeker want de instructeurs en begeleiders zijn opgeleid tot professionals en weten dus waar ze mee bezig zijn. Ze helpen je voor, tijdens en na de sprong. Daarbij laten ze je op je gemak voelen en doen er alles aan om eventuele twijfels of angsten bij je weg te nemen. So don’t worry! 

Geldt er een minimum of maximum gewicht voor bungeejumpen?

De regel bij de meeste bungeejump gelegenheden is dat je miniaal 45 kilo weegt met een maximum van 2oo kg. Deze gewichten zijn vastgesteld op basis van expertise en om problemen te voorkomen. Zit je net tegen de vastgestelde gewichten aan? neem dan even contact op met het desbetreffende bedrijf zodat zij met je mee kunnen denken.

Vanaf welke leeftijd kun je bungeejumpen?

Bij Bungeejumpen geldt een leeftijd 18 jaar of ouder. Mensen die jonger zijn dan 18 en toch deze gedurfde sprong willen maken dan kun je met schriftelijke toestemming van je ouders ook deelnemen voor deze uitdagingen

Is deze sprong ook populair bij vrouwen?

Bungee jumping is best populair bij vrouwen. Het lijkt misschien wel een mannending maar vrouwen deinzen zeker niet terug van de spanning en de kick. Vrouwen willen steeds vaker van hun angsten af komen door extreme activiteiten zoals deze te gaan doen. Dus op de vraag of het populair is bij vrouwen; ja dat is het zeker.

Is bungeejumpen gevaarlijk?

Bungee jumping is niet gevaarlijk. Er zijn in het verleden nauwelijks incidenten geweest waaruit opgemaakt kan worden dat het een risico is. Dit komt omdat het materiaal en de organisaties ver ontwikkeld zijn om het zo veilig mogelijk te kunnen aanbieden. Als het zo gevaarlijk zou zijn dan zou het ook niet eens aangeboden mogen worden.

Wat kost het gemiddeld bij alle aanbieders?

Bungeejumpen kost gemiddeld €150,- Dit is op de meeste plaatsen wel van toepassing. De prijzen lopen uiteen tussen 70 en 240 euro.
Enkel bij hele speciale aanbieders zoals Bungeejump Stockhorn lopen de prijzen uiteen omdat de mooie bungee sights moeilijker te bereiken zijn en het meer tijd kost. Daarnaast is ook alles inbegrepen zowel oppikken vanuit je hotel en het terug brengen.

Top 5 top locaties om te gaan bungeejumpen in de wereld

Als je nog geen keuze hebt kunnen maken voor een prachtige locatie om te gaan Bungeejumpen bekijk dan onze handige top 5 met bungeejump locaties.  Als je nog nog wat twijfels hebt of verder wilt oriënteren naar mogelijkheden lees dan onze handige top 10 meest gave bungee jumping locaties in Europa. Bekijk de video’s om een beter beeld te krijgen wat je kunt verwachten op de locaties. Zie ook gelijk de ervaringen van mensen! Één ding is zeker, twijfel niet te lang want als je daar boven staat kun je dat ook niet!

Gerlateerde Artikelen

Top 10 gaafste Bungee Jumping plekken in Europa

Top 10 gaafste Bungee Jumping plekken in Europa

Welke Bungee jumping mogelijkheden zijn er allemaal? Het is de ultieme adrenaline kick die je kunt ervaren, vraag dat maar aan de mensen die dit al hebben mee mogen maken. Het gevoel van vliegen en met een hoge snelheid naar beneden razen vanaf een hoogte waar je niet...

Gerelateerde artikelen

Top 10 gaafste Bungee Jumping plekken in Europa

Top 10 gaafste Bungee Jumping plekken in Europa

Welke Bungee jumping mogelijkheden zijn er allemaal? Het is de ultieme adrenaline kick die je kunt ervaren, vraag dat maar aan de mensen die dit al hebben mee mogen maken. Het gevoel van vliegen en met een hoge snelheid naar beneden razen vanaf een hoogte waar je niet...

Deel dit uitje  rode-pijl