Caving

Ontdek de mooiste grotten met caving!

Geschiedenis in de vorm van caving

Vaak als je op vakantie bent, kom je verschillende grotten tegen, maar ben je er ooit in geweest? Dit is je kans, doordat je begeleid wordt door een echte gids. De reden hiervan is dat de grote vaak groot zijn en je makkelijk kunt verdwalen als je deze plekken niet uit je hoofd kent.

Een maal binnen, maak je een avontuurlijke wandeling langs de mooiste wanden, die in combinatie met water en het licht adembenemende beelden opleveren. De moeite waard, want dit ga je niet zien wanneer je vanaf een afstandje de grot in kijkt!

Locaties Caving

De locaties van caving kunnen verschillen. Zo heb je grotten die alleen via het water te bereiken zijn en heb je grotten die zich ondergrond bevinden. Vaak worden deze grotten allen bezocht door toeristen, omdat zij dan ook een gids bij zich hebben. De gids verteld daarbij het nodigde informatie, omdat alle grotten een stukje geschiedenis met zich mee brengen.

Deel deze pagina

Grotten ontdekken

Samen met een groep krijg je de volledige grot te zien. Daarbij krijg je alle benodigde spullen om dit zo veel mogelijk comfort te doen. Vaak is het donker in de grotten, waardoor je dus wel licht nodig hebt om te kunnen zien. Dat maakt het niet minder leuk, omdat dit zorgt voor een andere sfeer.

 

Liever caving per boot

Mocht je niet zo ontdekkend zijn in gesteld, dan is het ook nog wel eens mogelijk om de grotten per boot te bekijken. Daarbij hoef je alleen maar lekker in de boot te zitten en krijg je alsnog de mooiste grotten te zien met de info daarbij!