Fietstocht door de mooiste steden

Ontdek alle steden op de fiets met een fietstocht!

Fietstochten 

Mooie plekken ontdekken op de fiets! Dat kan in eigen stad, maar ook daarbuiten. In heel de wereld worden er ontzettend veel fietsroutes uitgezet die je langs de mooiste plekken brengt van de specifieke stad. Vaak zijn deze tochten niet duur, maar voorzien jou wel van alle informatie om de plek te leren kennen. Het enigste wat je nodig hebt is een fiets en een fietsgids die je alles verteld en werkt als een fiets routeplanner.

Wereldfietser

Het aanbod is zo opgesteld dat een fietsroute plannen in de plaats die jij wilt ontdekken geen probleem meer is. Je kan namelijk op veel plekken wel een fiets huren en avonturen beleven , maar hoe weet je welke richting op te fietsen om niks van de plek te missen. Vaak zijn deze fietsroutes dan ook het begin van je vakantie, omdat je op deze manier voor de rest vakantie weet waar je naar toe kunt gaan voor het beleven van de leukste momenten!

Deel deze pagina

Fietstocht op vakantie

Om je gemak te bieden hebben we het overzicht van alle fietstochten op vakantie op een rijtje gezet. Zo hoef je niet onnodig lang te zoeken als je liever in de buitenlucht de hele stad ontdekt in een kortere tijd.

Deze tochten worden vaak in grotere groepen gedaan, zo zie je niet alleen nieuwe plekken of fietsroute, maar ontmoet je ook nog eens nieuwe mensen op vakantie!

De fietstocht voor iedereen

Voor de fietstocht heb je geen minimale leeftijd nodig. Als je kan fietsen dan neemt de gids je graag per fiets mee op reis door de stad. Dit maakt het geschikt voor kinderen als ouderen en is het makkelijk te regelen tegen een lage prijs. 

De mooiste fietsroutes Europa

De top 5 volgt nog, excuses voor het ongemak!

Hoe voorbereiden op fietstocht

Deze fietstochten zijn niet zo intensief. Het gaat hierbij meer om de ontstpanning en zo veel mogelijk nieuwe dingen zien. Dus het enigste wat je mee moet nemen is een goed humeur!

Welke kleding moet je aan?

Dit hangt natuurlijk af van waar je de fietstocht gaat maken. Bekijk daarom eerst even goed wat het weer doet. Anders zijn er namelijk geen voorschriften en kun je lekker rondfietsen in je korte broek. Echter zijn er wel veiligheidseisen bij de fietstochten. Daarbij kan het zijn dat je beschermingsmiddelen krijgt van de organisatie