Jetpack en flyboarding

Een flyboarden zoals je kent uit videogames. Vlieg zelf over het water en probeer probeer coole stunts

Jetpack of flyboard vliegen?

Mensen op een board vliegend over het water, met water stralen onder het board en dragen een wetsuite. Misschien heb je het al ooit wel eens gezien? Dit een compleet nieuw avontuur waarbij er wordt gevlogen op een met flyboarden, betergezegd een jetpack!

Ook al sta je regelmatig op een snow, skate of wakeboard. Het is een compleet andere ervaring en je zal het toch echt helemaal vanaf het begin moeten leren. Door de het board, aangedreven door water stralen, kan je hoogte en snelheid maken. Eenmaal hoog in de lucht en wat meer controle over de flyboard, is de uitdaging om wat losser te worden. Hierbij kun je coole trucks leren en maakt het de hele ervaring alleen maar beter.

Flyboarden in Nederland

Om een keer te een flyboard te kunnen besturen hoef je niet per se ver van huis te zijn. Wij bieden u ook de mogelijkheid om het eens in Nederland te proberen met Flyboarden Amsterdam! 

Ook in Nederland wordt flyboarding steeds populairder waardoor er meer aanbieders komen voor flyboarden door Nederland. Deze locaties proberen we zo goed mogelijk voor je bij te houden en toe te voegen aan het overzicht. 

flyboarden in het buitenland

Mogelijk ben je of ga je op vakantie en lijkt het je leuk om dit eens mee te maken. Daarom vind je in het aanbod ook jet pack mogelijkheden. Daarnaast moet je weten dat dit een leuke activiteit is voor zowel jong als oud. De minimale vereiste leeftijd is 6 jaar, dus je kinderen kunnen hier ook gewoon plezier maken.

 

 

Wat te verwachten van flyboarden?

Een startpunt

De mogelijkheid voor het vliegen met een jatpack heeft altijd een startpunt (die verschilt per aanbieder). Daarom is het handig om goed te kijken waar je dit zou willen doen.

 Vooraf instructies

De instructies die je vooraf krijgt voor het flyboarden helpen je op het begin om je evenwicht te houden. Daarom is het belangrijk dat je minimaal een half uur van tevoren aanwezig bent.

 

 Gear

Natuurlijk krijg je spullen na de uitleg. Daarbij kan je denken aan een wetsuite en een jetpack, want zonder jetpack kan je natuurlijk niet vliegen.

 Vervoer terug naar het startpunt

Vaak is het zo dat je niet precies op het startpunt kunt flyboarden. Mocht dit zo zijn dan word je na afloop gewoon netjes terug gebracht naar het startpunt.

Deel deze pagina

Let op: 

Elke aanbieder bepaald zelf de vorm van haar eigen arrangement flyboarden. Bekijk dat daarom eerst voordat je besteld