Kajakken

Waterpret in een met kajakken!

Op ontdekkingsreis met kajakken

De wereld bestaat uit 2/3 uit water, waardoor de kajak een perfecte mogelijkheid is om het water te ontdekken. Bijna iedereen kent het maar veel mensen zijn nog nooit in een kajak gestapt. Een gemiste kans!

Met kajakken kom je op veel plaatsen waar je vanaf het vaste land niet kunt komen. Daarnaast dobber je lekker rond en kun jij je voortbewegen met de paddels aan twee kanten van de kajak peddel. Dit maakt het makkelijk om een richting in te sturen en daarnaast is de kajak dicht. Dit alles maakt het een ware beleving!

Compleet verzorgd kajakken

Kajakken kan op veel verschillende plekken, daardoor kan het moeilijk zijn om een locatie te kiezen. Daarnaast heb je vaak niet het overzicht van prijzen wat het ook niet per se makkelijker maakt. Daarom hebben wij het overzicht voor je opgesteld van kajakken. De mogelijkheden in het aanbod worden compleet verzorgd zodat je direct leert hoe het allemaal werkt en je geen kajak los hoeft te huren en hoef je niet alle spullen zelf te kopen, want een kajak kopen kan duur zijn!

Kajak peddels

De kajak peddels bestaan uit twee peddelbladen. Dit maakt het sturen in een kajak een stuk makkelijker dan andere peddel watervoertuigen. Daarbij bepaal je zelf welke snelheid je aan houdt. Hierbij is het dus lekker gemakkelijk rond peddelen over het water op in de mooiste wateren. 

 

Plekken om te kajakken

Kajakken kan je op veel verschillende plaatsen doen. Dit komt mede door dat het bootje licht is en je het gemakkelijk het water in kunt gooien. Er kan zelfs op zee gekajakt worden, alleen is hierbij de plaats wel van belang. Je wil namelijk niet te maken hebben met stromingen die zee opwaarts zijn. Dan wordt kajakken toch opeens iets spannender. Laat je daarom altijd goed informeren voor dat jij je kajak zo maar uitgooit

kajak of kano?

Een kajak is voor de mensen die nog nooit gepeddeld hebben in een bot het makkelijkst op te leren. Dit komt door de paddel bladen. Daarnaast is het ook makkelijk om snelheid te maken en zit je bij kajakken alleen in een boot. Zo voorkom je de bekende stuur ruzies!

verschil kano kajak?

Het verschil zit in de paddels van de kajak, waarbij de kajak peddel beide eindes een blad heeft. Daarnaast. Daarnaast is de kajak een gesloten boot en wordt vaak bevaren door 1 persoon. Dit wordt vaak gezien als voordeel van kajakken.