Multisport

Meerdere sporten op één plek met multisport

Wat is multisport

Kort gezegd is multisport, het doen van meerdere sporten. Daardoor merken we dat steeds meer mensen het leuk vinden en graag meerder sporten na elkaar doen en actief te zijn. Dit komt door dat veel mensen één sport te eentonig vinden.

Met multisport is een afwisseling van sportieve bezigheden. Daarbij is het aan jou om te kijken wat je nou echt eens zou willen doen. Daarnaast hoeft het natuurlijk niet allemaal in één dag gepropt te worden, maar worden hier zelfs hele reizen voor georganiseerd.

Multi-kinder-sport

Deze vorm van sporten slaat ook goed aan bij kinderen. In deze tijd zitten kinderen vaak binnen achter een spelcomputer. Door ze multisport te laten doen worden ze fitter en is er veel afwisseling om zo kennis te maken met nieuwe sporten die wellicht wel bij ze passen. Dit maakt het dus direct ideaal voor de kleinere onder ons!

Bekijk het aanbod voor een geschikte multisport dag of zelfs vakantie! Daarbij wordt vermeld welke sporten er verzorgd worden bij het multisport arrangement. 

Deel deze pagina

multisport gear

De spullen die je nodig hebt bij de sporten, zijn verzorgd door de organisatie. je wordt ook voorzien van alle benodigde informatie en zullen niet wijken van de groep. 

Waar multisporten?

Multiesporten kan overal worden gedaan. Vaak is het alleen zo dat je niet alle spullen hebt die je nodig hebt voor de sporten en je ze dan moet gaan huren. Dit kan natuurlijk wel wat kosten. Daarom het aanbod aan multisporten, zodat je geld kunt besparen maar toch zo veel mogelijk sporten kunt doen!