Paragliden, air time, adrenaline

Als een echte paragilder paragliden en de mooiste plekken vanaf een ander oogpunt zien!

Paragliden voor beginners

bleef compleet nieuwe avonturen met Paragliden om nooit meer te vergeten! Alleen of samen met je vrienden bereik je nieuwe hoogtes. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om de airtime iets lang te laten duren met en een paramotor. Durf je het aan en sta jij open voor een nieuwe perspectief van de wereld? Dan is paragaliden de ervaring voor jou!

Vanaf de vaste grond stijgen naar nieuwe hoogtes

Ook al heb je het niet zo op vliegtuigen en extreme hoogtes, is het alsnog mogelijk om te vliegen door de lucht zonder uit een vliegtuig te hoeven springen. Met Paraglide helpen we je angst te over winnen of juist een nieuwe uitdaging te aan te gaan. Maak je niet druk, er kan niks fout gaan want echte professionals gaan je helpen en begeleiden met deze nieuwe ervaring! Of het nou pargaliden Nederland is of een optie in het buitenland, het is over het algemeen een paragliding tandemvlucht waardoor je ALTIJD begeleid wordt!

Deel deze pagina

Airtime pargaliding

Door middel van een parapente, bekend als glijscherm, werkt als vleugel waarmee je rustig rond kunt zeven en de natuur rustig vanaf een hoogte kunt bewonderen. Vanaf een helling waag je een sprong in het diepe, samen met een ervaren paraglider. door middel van een oortje houd je contact en help je sturen naar de kant waarop gestuurd moet worden. Daardoor heb je het gevoel zelfstandig door de lucht te vliegen maar heb je wel een veilig gevoel. Met behulp van parapenten weten we zeker dat je nieuwe hoogtes ontdekt tegen lage scherpe prijzen!

Paragliden boven de mooiste natuurspots!

Zowel in Nederland als in het buitenland kom je de mooiste natuur plekken tegen. Daarom hoe je niet per se ver van huis te zijn om een onvergetelijke pargalide ervaring te beleven. Met een parachute met motor of zonder motor, dwarrel je samen met een instructeur boven de mooiste plekken. Mocht het je meer gaan om de ervaring, dan krijg je het mooie uitzicht er gratis bij. De plekken waar de parapenten worden ingezet, zijn op voorhand geselecteerd op uitzicht. Bedenk als eerst even hoever je wil reizen en of je een specifiek voor keur hebt voor plek. Daarna kan het overzicht goed van pas komen om te bepalen of je budget juist is afgesteld om de voorwaarde die jij hebt opgesteld voor het paragliden.

 

 

Top 5 plekken paragliden

De top 5 volgt nog, excuses voor het ongemak!

Wat is paraliden?

Een glijscherm, ookwel bekend als parapente, is een soepel doek die dienen als ‘vleugels’ van de paragliden. Doormiddel van deze parapenten, wat op een speciale manier is geweven, zorgt ervoor dat men kan zweven als een vogel. Zo kan een paraglider wel meer dan 7,500 meter afleggen met een sprong.

 

Hoe lang duurt een paragalide sprong?

Als paraglider verplaats je vrijwel altijd neerwaarts. Alleen kan er opwaarts gevlogen worden door het gebruik van warmte en wind. Zonder de warmte of wind heeft een parapente een glijhoek van 7.5 tot 11/ Dit wil zeggen dat er zonder wind per 1.000 meter een afstand van bijna 11.000 meter afgelegd kan worden.  Dit gebeurd met een snelheid van ongeveer 35 tot 40 km/h. Wat betekend dat je zo een 10 tot 15 min in de lucht hangt, dus langer als een parachute sprong!