Quad rijden, on-road en off-road

Samen met je vrienden quad rijden en je uitsloven door de quad te testen

Quad rijden voor beginners

Als eerst is het handig om te beginnen met het hebben van een rijbewijs. Het is namelijk zo dat je met een autorijbewijs een quad mag besturen! De quads zijn daarnaast altijd voorzien van een quad kenteken, ondanks dat je misschien wel een off-road avontuur gaat mee maken. 

Quad huren

Mocht je nog niet helemaal weten welke quads je wilt gaan huren, dan is het handig om te bepalen wat je allemaal wilt doen met de quadtocht.

Als je een trip voor quadrijden koopt uit dit assortiment, dan ben je in ieder geval voorzien van een quadgids. Die bepaald vaak welke quad er gebruikt bij deze ontdekking wordt omdat hij weet welke routes er afgelegd worden. Mocht het zo zijn dat je zelf een keuze mag maken, dan heb je vaak de keuze uit een quad 125cc, quad 125cc, of atv quads.

Zo is het dus niet alleen een quad huren, maar wordt de gehele quadreis verzorgd!

Quad rijden in Nederland

Mocht je nog nooit een quad hebben bestuurd, dan zorgen wij ervoor dat je hier alle begeleiding bij krijgt. Daarnaast hoef je niet altijd naar het buitenland om off-road de mooiste plekken te zien met quad rijden. Daarom proberen we het aanbod aan te vullen met quad rijden Nederland.
Echter kan het zo zijn dat je deze optie niet vindt op het moment dat je kijkt. Dit kan te maken hebben met de tijd van het jaar.

De quad rij trips worden daarom zo vaak mogelijk gecontroleerd en aangevuld!

Quad rijden in het buitenland

Ben je op vakantie of ga je op vakantie en ben je al een beetje aan het rondkijken wat je gaat doen? Dan is quad rijden wel een mooie manier om het land eens te zien. Vaak ga je naar een warme plek, waardoor het ook nog eens comfortabel is om lekker de wind in je gezicht te krijgen. Waar je wel op moet letten, is dat het autorijbewijs een vereiste is!

Wat te verwachten van een?

 On-road

Met de groep kom je over stukken van de weg. Dit zijn vaak de routes naar andere mooie plekken waar je nieuwe situaties en omgevingen ziet.

 Off-road

Eenmaal een stuk over de weg gereden, kom je in de natuur. Deze natuurplekken zijn uitdagend terrein waar je de quads echt moet zien te handelen. Alleen zo leer je op een hoger niveau quad rijden. Mocht je dit eng vinden dan hoef je het natuurlijk niet te doen en neem je lekker een andere route!

 Vervoer

Je zal eerst op de plaats moeten komen waar de quads zijn om quad rijden mogelijk te maken. Om de service zo compleet mogelijk te maken, kan dit inbegrepen zijn bij de trip die je koopt!

 Eten en drinken

De quad tours duren over het algemeen wel wat langer. Daarbij moet natuurlijk wat gegeten en gedronken worden, want het vraag toch best veel energie. Dit kan daarom ook verzorgd worden. (Alcohol wordt niet geschonken omdat je een motorvoertuig bestuurd.)

Deel deze pagina

Let op: 

Elke aanbieder bepaald zelf de vorm van haar eigen quadrijden arrangement met eigen voorwaardes. Bekijk dat daarom eerst voordat je besteld