Zie het wilde leven met een safari!

zet je safari hoed op en beleef het wilde leven van dichtbij!

Een safari maak je niet elke dag mee. De wilde dieren om je heen, de frisse lucht en spanning geven je het gevoel dat je één wordt met de natuur. Met een echte jeep ontmoet je het echte wilde leven. Laat je vervoeren en geniet van de het uitzicht en de dieren! 

Beleef de natuur met een echte Safari!

Klaar voor een echt avontuur? Een safari is een hele belevenis die je echt eens mee zou moeten maken! Het maakt niet uit of het gaat om een safari in Afrika of gewoon Nederland, het aanbod aan safariparken is altijd groot. Hoe zoek je tussen al de verschillende soorten safari’s nou de jeep-rit die bij jou past?
Als eerst is het handig om te bepalen welke windeieren je zeker wilt zien. Voor veel dieren hoef je niet eens naar het buitenland, omdat de safariparken in Nederland ook bewoond worden door vele wilde tropische dieren. Zo hoef je niet altijd veel geld uit te geven voor de hele familie om toch een onvergetelijke safari te bevelen. Bekijk daarom eerst het aanbod en kijk welke safari past bij jou wensen!

Een verzordge Jeep saffari

Stap in de jeep en ga opzoek naar het wilde leven. Niet alleen krijg je een adrenaline kick, maar ook kijk jij je ogen uit door het wilde leven van dichtbij te zien. Je observeert de gewoontes van de dieren en ziet hoe zij hun dag doorbrengen. Het overzicht van alle safaritours gaan je helpen bij het maken van een keuze. Met deze safari’s ga jij erop uit en beleef jij de tijd van je leven tussen wilde dieren. De ectra opties verschillen natuurlijk wel per trip. Bekijk daarom eerst even wat je belangrijk vindt en kies daarna wat het beste bij jouw wensen past. 

Het aanbod voor safari


Safari’s op de mooiste plekken! 

Zoals eerder verteld hoef je niet altijd naat het buitenland voor de mooiste natuurbeelden. Bepaal hoeveel tijd je door wilt brengen in de natuur, bekijk daarna het budget wat je ervoor voor hebt en bekijk of je een safari outfit in de kast hebt liggen, want vies worden hoort er natuurlijk bij! Ook zijn er mogelijkheden om met een safaritent de wildernis te overwinnen. Durf jij tussen de wilde dieren te slapen? Dat is iets wat jij jezelf zou moeten afvragen. Dit is natuurlijk de ultieme ervaring! 

 

Wat is safari?

Safari is niet alleen een bekend drankje dat wordt gedronken op een feestje, het is veel meer dan dat! 
Met een safari ontdenk je het wilde leven van dichtbij. Tussen de Leeuwen, olifanten en giraffen maak je foto’s van jezelf en observeer jij hoe de dieren hun dag doorbrengen. Van jagen tot ontspannen, jeziet het allemaal! 

Safari welk land?

Voor een echte safari hoef je niet eens ver weg van huis te zijn. Ook in Nederland worden meerder safaritochten aangeboden. Hier zijn ook vele dieren en routes aangelegd om jouw het gevoel te geven dat jij echt in het buitenland bent en lijkt het of je en safari afrika memaakt. Zeker het proberen waar dus!