Surfen op de mooiste stranden

Tips, informatie en kortingen om te kunnen surfen op de mooiste surfspots!

Surfen op de mooiste waren!

We gaan tegenwoordig sneller opzoek naar verschillende sportieve bezigheden in de vakantie. Daarbij willen we vaak wel wat nieuwe dinge zien. 

Eén intensief dagje surfen is perfect te combineren met relaxen en nieuwe stranden ontdekken. Als beginnende surfer is het nog niet zo makkelijk om de zee te trotseren en daarom is het belangrijk om te oefenen. De eerste paddels vormen uiteindelijk de basis voor een goede surfer.  Eenmaal goed geoefend en meer surf skills opgedaan, dan is dit het perfect moment om de surfspot te bezoeken. Deze hotspots zijn dichterbij dan je denkt!

Surfen op vakantie op een van de prachtige locaties

Wil jij surfen op een van de mooiste plekken die er zijn? Dan kun je dit in Overal ter wereld zie het aanbod en beschikbare kortingen. We hebben nou eenmaal prachtige plaatsen. Denk aan de mooie witte stranden met blauw water en hoge golven waar je over heen kunt vliegen op je surfplank.

Surfen wordt ervaren als een gevoel van vrijheid waar je een kunt worden met de stromende zee. dit leer je ook tijdens de surflessen die worden aangeboden. Je moet de stromingen en bewegingen leren snappen en hierop kunnen anticiperen. Dan kun je het maximale uit elke golf halen. Wat een gevoel als je het onder de knie krijgt.

Met korting surfen op vakantie?

Wij zijn continue op zoek naar interessante kortingen voor de surfliefhebbers en degene die willen leren surfen. Het aanbod is divers en loopt uiteen van surflessen, surftips, surfkampen tot surfvakanties. Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te gaan naar een van de mooie stranden, alleen je weet nog niet waar je naar toe gaat? Dit is goed te combineren met surfen. Kijk daarom eerst naar het beschikbare aanbod en de kortingen. Misschien kan het je helpen om een keuze te maken.

De mooiste surflocaties

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een mooie surfplek hebben we een handig top 5 lijstje opgemaakt. Mocht je meer informatie willen over deze top 5 surfplekken of de uitgebreidere lijst willen zien van de mooiste surflocaties? Bekijk dan het artikel over top 10 surflocaties top 10 Surflocaties!

 

Top 5 surflocaties

Surfen in op de surfstranden van:

1. Porto, Portugal

2. Lissabon, Portugal

3. Feureventura, Spanje

4. Hossegor, Frankrijk

5. Peniche, Portugal 

Vanaf welke leeftijd leren surfen?

Op het leren surfen staat geen leeftijd. Echter schrijft de wet wel voor dat er minimaal een zwemdiploma moet zijn behaald om te mogen surfen. Dit wordt nageleefd om veiligheid van de surfer te waarborgen. 

 

Hoe is de begeleiding en de veiligheid bij surfen?

De surftrips worden begeleid door een echte surfinstructeur. daardoor heb je een echte nieuwe ervaringen. Deze begeleider beschikt minimaal over 2 jaar surfervaring en is lid van de surfbond (HSA).