Dolfinarium – Entree Tickets

dolphinarium

Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

 

 

In het Dolfinarium ontmoet je de dolfijnen van dichtbij. Niet alleen zijn er dolfijnen, maar vele andere zeedieren. Daardoor kan je ook kennis maken met Haaien, Orka’s, zeeleeuwen en zeehonden. De zeezoogdieren verzorgen daarnaast ook dagelijks spetterende shows die perfect zijn voor jou als gezin. Daarnaast zijn er genoeg andere activiteiten die de dag nog veel leuker maken. Het is niet zomaar het grootste zeezoogdierenpark van heel Europa!

De openingstijden van het Dolfinarium zijn

  • Standaard van 10:00 tot 17:00 vanaf 1 maar tot 1 november.
  • De openingstijden in de zomer maanden van juli tot augustus zijn wat ruimer en kunnen verschillen. 
  • Voor de winter maanden gelden aparte openingstijden en kunnen net als de zomermaanden verschillen

Hoe duur is bij Dolfinarium parkeren?
De prijzen zijn standaard en daarom kan je online al je parkeerkaart kopen, zodat je direct het park in kunt. Mocht je dit niet doen dan gelden de volgende parkeertarieven bij het Dolfinarium.

  • € 1,90 per uur
  • € 9,- per dag
  • Parkeren is mogelijk van 8:00 tot 21:00

De parkeerplaatsen worden aangegeven met matrixborden bij de weg. Daardoor is he voor jou als dolfinarium bezoeker gemakkelijk om een plekje voor de auto te vinden.

Deel dit uitje  

Gevonden Dolfinarium tickets

Alle informatie over het Dolphinarium Harderwijk

agsdi-people

800 duizend
Bezoekers per jaar

agsdi-animal-heart

20 soorten dieren

agsdi-calendar-check

365 Dagen per jaar geopend

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Ideaal uitje voor hele gezin
+ Shows en parades
+ Dieren van dichtbij

+ Goed betaalbaar

Plus-en Minpunten (van bezoekers)
+ Ideaal uitje voor hele gezin
+ Shows en parades
+ Dieren van dichtbij

+ Goed betaalbaar

Het Dolphinarium

De kans is groot dat je het Dolfinarium in Harderwijk al kent. Voor de mensen die het nog niet kennen. De naam zegt het eigenlijk al. Dit is de plek waar je zeezoogdieren van dichtbij ziet. Dit Themapark in Harderwijk is het grootste zeedierenpark van Europa. Daardoor trekt het jaarlijks een groot hoeveelheid bezoekers naar de dolfijnen. Het Dolphinarium kan je zien als een dierentuin die zich als sinds 1955 focust op zeedieren. Daarbij maakt het niet uit welke leeftijd je hebt. Doordat er een hoop shows worden georganiseerd en er genoeg speel faciliteiten zijn!

dolfinarium plattegrond

Dolfijnenshow

Dit park heeft een grote verzameling zeedieren. Deze dieren worden opgeleid tot ware entertainers. Daardoor maken zij het mogelijk om de dieren een groot aandeel in de shows te geven.

De Hobbeldebobbelshow

Hier zie je van dichtbij hoe de zehonden lekker in de zon liggen te baden. Daarnaast laten ze zien welke kunstjes ze allemaal in huis hebben.

De Snorshow

Dit is de show waar zeeleeuwen in voor komen. Hierbij word je voorgesteld aan alle dierlijke acteurs!

Aqua bella

De Dolfijnen nemen je mee op reis. Zo krijg je een indruk van het leven als een dolfijn. Daarnaast maak je mee hoe de dolfijnen vorlijk rondspringen in het water!

 

Waterpark Dolfinarium

Tegenwoordig heeft het park in Harderwijk een echt waterpark. Dit is een waterspeeltuin met meerdere waterglijbanen en een zwembad, Zo wordt je dagje waterpret helemaal compleet. Dit park is geschikt voor zowel kinderen vanaf 3 jaar als volwassen. 

 

Zwem met Dolfijnen

De enigste dolfijnen waar jij in Nederland mee kunt zwemmen wonen in Harderwijk. Daarvoor moet jij je wel eerst even inschrijven. Daarbij heb je twee verschillende mogelijkheden. Zo kan je ’gewoon zwemmen met dolfijnen’ of als een VIP het water in. Dus wil je eens zwemmen in dolfijnen, dan weet je dat je bij het Dolfinarium moet zijn!

Gewoon zwemmen met dolfijnen

Hierbij ga je in een groep van 8 personen het water in maakt de dieren van dichtbij mee. Deze ervaring duurt ongeveer 20 minuten. Hierbij heb je de tijd om lekker op de foto te gaan en even rond te badderen!

VIP zwemmen met dolfijnen

Bij deze ervaring ben je ongeveer anderhalf uur zoet. Hierbij neem je daadwerkelijk een kijkje achter de schermen en ontmoet je de dolfijnen. Niet alleen kan je dolfijnen ontmoeten, maar ook de vele andere zeezoogdieren!