This is Holland

Beleef de ultieme Flight experience bij This is Holland!

efteling

This is holland adres:

Afbeeldingsresultaat voor nederland vlag  Overhoeksplein 51,
1031 KS Amsterdam, Nederland

Wil jij een van de spectaculairste flight experieces ervaren die er is? Breng dan een bezoekje aan This is Holland. Het is geen normale vlieg experience wat je misschien vaker hebt gezien. Tijdens deze vogelvlucht met een 3D bril op ga je werkelijk langs de meest bijzondere locaties in Nederland. Denk dan aan de Amsterdamse grachten, de wereldberoemde tulpenvelden en natuurlijk de Zaanse schans. Je ziet vele gave effecten die de ervaring onvergetelijk maken. samen met je familie of vriendin zit je op een bank en ga je verbaasd zijn wat je allemaal ziet onderweg. als een vogel vlieg je over de dijken en landschappen en ruik je de nevel, en geuren. De wind waait je werkelijk om je oren als in het echt! Deze rit duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit meerdere onderdelen. Je eindigt met de 9 minuten durende flight Experience die je in het bovenstaande video ziet  Bekijk de mogelijkheden en de this is holland korting die beschikbaar zijn.

This is Holland is Amsterdam is dagelijks geopend van 10:00 -19:00
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

 

Elke 15 minuten start een nieuwe ronden. Dus dat betekent dat er maximaal 40 perosnen. Ze zijn dus redelijk soepel met tijden wat het ook makkelijker maken om op verschillende tijden naar jou eigen keuze deel te nemen  tijdens deze geweldige ervaring. Het ernige wat je hoeft te doen is bij de kassa je kaartjes te laten scannen en je wordt direct ingepland wanneer je kunt beginnen. Het kan zijn dat je eventjes mot wachten tot dat je de precieze tijden te weten krijgt maar dit duurt vaak niet zo lang. vooral als je weet dat ze wel 150 bezoekers per uur aan laten genieten.

Deel dit uitje  rode-pijl

Gevonden This is Holland Tickets . . .

[b3_acf_more_property acf_properties_meta_query=”byagent” acf_properties_agent=”264597″ acf_properties_orderby=”rand” acf_properties_count=”10″ _builder_version=”4.4.1″ b3_acf_more_property_icon_line_height=”-1.2em” height_tablet=”” height_phone=”” height_last_edited=”on|phone” custom_margin=”9px||||false|false” b3_acf_more_property_icon_font_size_tablet=”” b3_acf_more_property_icon_font_size_phone=”-13px” b3_acf_more_property_icon_font_size_last_edited=”on|phone” module_alignment_tablet=”” module_alignment_phone=”” module_alignment_last_edited=”on|phone” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.06)”][/b3_acf_more_property]