City tours zijn de ontdekkingsreizen van deze tijd!

makkelijk city tours plannen

Laat je rond touren door de mooiste plekken!

Tegenwoordig vinden we het steeds belangrijker om mooie plekken over heel de wereld te zien. Daar sparen we dan ook meer voor met z’n alle. Het zou zonden zijn als je de mooie plekken, die karakter geven aan een stad, niet kunt ziet. Je maakt een plan om zo veel mogelijk van de stad te zien in een zo korte mogelijke tijd. Het nadeel hier van kan zijn, dat je niet weet of je de juiste plekken bezoekt om de cultuur te proeven. Wij helpen je bij het efficiënt in delen van je tijd, zodat je weet waar je aan het eind van de dag eens langs kunt gaan 

 

Duik in de cultuur met city tours

Plan vandaag nog een city tour samen met je vriend, vriendin of familie. Ontdek de cultuur van stad, plaats of land door minimaal één volle dag rond te touren. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om dieper in de cultuur te duiken door verschillende city tours te plannen in één specifiek land. Vaak plan je een reis en bekijk je later pas wat er te doen is. Daarom vinden we het belangrijk dat je makkelijk de cultuur en mooie plekken leert kennen, zodat je echt kan zeggen:
‘Ik ben echt op reis geweest!’.

De populairste city tours

Vaak ga je op reis met de gedachte ik wil ALLES zien. In de werkelijkheid blijkt echter dat er vaak te veel is om te zien. Op dat moment ga je een afweging moeten maken wat prioriteit heeft en wat je moet hebben gezien voor je weer terug naar huis gaat. Wij begrijpen dat deze afweging niet altijd even makkelijk is voor iedereen. Daarnaast kan het organiseren lastig zijn omdat je niet precies weet waar je moet zijn om te vinden wat je zoekt. Er is een top 10 beste city tours lijstje gemaakt om je te helpen bij deze keuzes! Bekijk gerust de mogelijkheden!

Tours plannen met korting?
Ben je van plan om een tour te plannen tijdens de vakantie of gedurende een stedentrip? Bekijk voor het boeken dan eerst even snel welke tour kortingen wij voor je beschikbaar hebben, zodat je niet te veel betaald en kan profiteren van de laagste prijzen! 

Interessante Tours

Tours om de mooiste plekken te leren kennen

Vaak zijn we opzoek naar een goede manier om de geschiedenis van plaatsen of steden te ontdekken en te leren kennen. Daardoor zien we het meer als een hele beleving en gaan we op ontdekkingsreis. Elke tour is anders en iedereen heeft een andere verwachting bij het beeld van een ontdekkingsreis. Daarom zien we dat het aanbod van tours in binnen- en buitenland steeds groter wordt. Neem daarom eerst een kijkje in de  top 10 populairste tours en ga mee op ontdekkingsreis en speel lekker de toerist! 

Top 10 beste tours

1. Buggy tours
2. Jeepsafaris
3. Mountainbike-tours
4. Quad-tours
5. City-tours
6. Dagtours
7. Rondleidingen
8. Rondvaarten
9. Bus-tours
10. Hop on en hop off.

Wat houdt een compleet verzorgde tour in

De tours die je via ons boekt, zorgen van het vervoer van A naar B met daarbij informatie over wat je ziet. Daarnaast zijn er een aantal tussenstops op mooie plekken waar je even je benen kan strekken. Ook zijn vaak de hapjes en drankjes inclusief om zo zorgeloos de dag te ervaren! 

Wat is de perfecte tour voor de eerste date?

Vaak draait het er bij een romantische date niet om waar je naar toe gaat, maar dat je samen bent. Natuurlijk zijn er wel activiteiten of plaatsen die een romantische sfeer met zich meebrengen. Daarom zou je eens kunnen kijken het lijstje van romantische uitjes en wellicht vind je hier ook nog eens korting!

Klik hier en vind het romantische uitje voor jullie samen!

Zijn de tours toegankelijk voor rolstoelen?

Onze tours kennen een beperkte rolstoeltoegankelijkheid. De tours die aangeboden worden, hebben helaas niet altijd extra faciliteiten waardoor het niet altijd even rolstoeltoegankelijk is. Vraag het daarom voor het boeken altijd even na bij de organisatie van de specifieke tour!