Met hop on hop off

Amsterdam hop je per bus of boot rond door de stad

Bekijk direct alle Hop on Hop Off Amsterdam mogelijkheden. Je komt langs de mooiste plaatsen Amsterdam en je kunt gaan en staan waar je wilt!

U

Profiteer van de Hop-on Hop-off met flinke kortingen in een van jou favoriete steden!

Ben je van plan om een tour te maken in Amsterdam? Dan is het belangrijk om te weten dat je meerdere verschillende sightseeing mogelijk heden zijn om de stad te leren kennen.

Van monumenten tot geschiednis, je krijgt alles te zien met de tour hopp Amsterdam!

hop off boat tour Amsterdam

Wil je graag de stad via de grachten ontdekken? Dat is zeker mogelijk doordat er meerdere boten zien die je van plek naar plek brengt. Daarnaast heb je geen last van het verkeer en hop je gemakkelijk van de boot af. Eenmaal de plek gezien dan vaar je door naar de volgende plek.

hop on-hop off bus amsterdam

 Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om per bus de Amsterdam tour te doen. Daarbij wordt je langs verschillende trekplijsters. Ook hier stap je uit op de plek waar je dingen wilt ontdekken.

Meest gestelde vragen over Hop on-hop off Amsterdam tickets

Wat zijn de goedkoopste opties van de Amsterdam tour?

Welke Hop on-Hop off arrangementen zijn er in Amsterdam?

Welke Hop off in Amsterdam is het meest populair?

Verschillen van boot tour en bus tour?

Wat kun je verwachten van hop on hop off Amsterdam?

Hoe werkt het uitstappen op elke plek?

Top 5 meest populairste Hop Amsterdam 

We hebben een handige top 5 gemaakt met de meest populaire locaties waar er Hop on Hop off tickets te verkrijgen zijn. Bekijk direct de pagina om te kijken of er tickets en aanbiedingen beschikbaar zijn! Weet je al waar je naar toe wilt en je wilt de stad vanaf een prachtig uitzicht bewonderen? Koop dan je tickets van te voren en verder hoef je geen enkele zorgen te maken over vervoer en plekken die je wilt bezoeken. Tijdens deze Hop on hop off krijg je leuke tips en kun je spontaan uitstappen bij een van de bezienswaardigheden die jou interessant lijkt!

1. Hop on Hop Off Amsterdam
2.
3.
4.
5.

Amsterdam Hop on hop off

Deel dit uitje  rode-pijl