Rondvaart maken 2020 in een van de prachtige wereldsteden? 

Bekijk alle rondvaart mogelijkheden in Europa en profiteer van de interessante Combi Deals! Er zijn elke week week kortingen beschikbaar dus profiteer direct en vergelijk alle opties. Geniet van een hapje of drankje en bewonder de 

A-dam Rondvaarten
Tickets & Deals

Londen rondvaarten
Tickets & Deals

Rondvaart Parijs
Tickets & Deals

Maak een rondvaart in een van de prachtige steden en pak je korting!

Tijdens de rondvaarten kun je de prachtige klassieke steden vanuit een andere kijk bezichtigen. Zo zie je van af een afstandje hoe de stad is gebouwd en welke architectuur er is toegepast. Er zijn vele kenmerken die de stad typeren zoals ze zijn en die komen tijdens de rondvaart duidelijk aan het licht. Over het water kun je op plekken komen in de stad die je normaal niet kunt zien. Dus voor de kenners-en niet kenners is het beide leuk om deze plekken te zien. Bijvoorbeeld de kleine grachten of waterwegen waar er eigenlijk ook veel gebeurd zijn interessant omdat deze ook veel prijs geven van het leven en cultuur van de mensen die er wonen. Ervaar een boottocht met en profiteer van de Combi Deals en bekijk alle mogelijkheden.

Meest gestelde vragen

Wat zijn de goedkoopste rondvaarten die beschikbaar zijn?

Wat zijn de gemiddelde rondvaart prijzen?

Welke kortingen beschikbaar voor rondvaarten?

Is een rondvaart in de avond ook mogelijk?

Kan ik ziek worden tijdens de boottocht door het water?

Kun je het hele jaar door een rondvaart maken?

Top 5 rondvaart mogelijkheden in populaire steden

Wij hebben een overzicht gemaakt met voor de rondvaart lovers met verschillende mogelijkheden op een fluisterboot. Daardoor plan je gemakkelijk samen met vrienden of je vriendin/vriend een romantisch avond. Zoals een rondvaart bij kaarslicht.

Er zijn tegenwoordig leuke combinaties om een dagje in een van de wereldsteden nog leuker te maken. Doordat er rondvaart Combi Deals zijn. Daardoor maak je gemakkelijk een planning voor een leuke dag in een specifieke stad. Waardoor het niet alleen makkelijk is, maar het je ook een hoop uitzoekwerk scheelt.

1. Rondvaart Amsterdam
2. 
3. 
4. 
5. 
Goedkope rondvaart
rondvaarten
Avond rondvaart
lovers rondvaart
korting rondvaart
rondvaart met eten