Uitgaan Amsterdam

Tickets voor feesten en evenementen

Dansen drankjes doen door Amsterdam bij de leukste feesten en evenementen!

Amsterdam kent de leukste uitgaansgelegheden van Nederland. Dit komt mede door de vele discotheken, pubs en barretjes. Daarnaast hangt er een goede sfeer, waardoor Amsterdam bekend staat als goede plek om uit te gaan met vrienden of vriendinnen. Niet alleen de Nederlandse jeugd is hiervan op de hoogte, maar ook komen er steeds meer mensen uit andere landen om de sfeer van het nachtleven te proeven. De verschillende dans- en muziek-stijlen maken de clubs in Amsterdam alleen maar beter! 

 

 

Ontdek de mogelijkheden van uit Amsterdam!

We willen je graag helpen bij het zoeken naar een plek in Amsterdam waar goed gefeest kan worden. Het aanbod in de uitagenda Amsterdam wordt steeds groter. Daarnaast moet je vaak ook nog eens eens betalen voor de entree. Op dat moment weet je vaak nog niet of dat je naar een plek gaat waar de vibe hangt die jij zoekt als je uitgaat. Daarom hebben we speciaal voor jou een overzicht gemaakt van alle beschikbare kaartjes en kortingen. Bespaar je geld op je kaartje, zodat je voor dat geld wat rankjes extra kunt dinken!

Uit in Amsterdam op de best gewaardeerde plekken
Vaak als je uit gaat, denk je: we zien wel waar we naar toe gaan? Doordat er veel clubs in Amsterdam zijn, slenter je waarschijnlijk langer rond dan dat je uiteindelijk kan feesten.  Om ervoor te zorgen dat dit jou niet gebeurd bij je avond uitgaan in Amsterdam, proberen wij het aanbod op te stellen als een ‘uitagenda Amsterdam’. Daarbij geven we je een overzicht van de beste plekken voor uitgaan in Amsterdam, zodat je weet wat je kan verwachten. 

Uitgaan Amsterdam en toch geld besparen?
Ben je opzoek naar een mogelijkheid om geld te besparen op entertainment, maar toch van plan om events in Amsterdam te bezoeken? Eenmaal in een van de vele clubs Amsterdam of events Amsterdam aangekomen, betaal je al gauw wat geld voor een drankje. Verzilver de kortingen direct en bespaar geld op Amsterdam uitgaan! 

Tickets uitgaan Amsterdam

Waar uitgaan Amsterdam?

Waar kan je uitgaan in Amsterdam? Dat is vaak de vraag die we ons stellen, omdat er zo veel verschillende plekken zijn die we kunnen bezoeken in Amsterdam. Daarom proberen wij het je zo makkelijk te maken zodat je dadelijk precies de leukste Amsterdam events kent.

Bekijk als eerst even het aanbod, mocht je toch iets anders willen dan bieden we andere leuke activiteiten in onze uit agenda Amsterdam zoals:
- Stedentour
- Bezichtigingen
- Cultuur
- Avontuurlijk

Wat te doen op Leidseplein Amsterdam?

Het bekende Leidseplein Amsterdam en het Rembrandplein zijn de places to be in de avond. Hier vind je de beste uitgaanslocaties bij elkaar. Het opvallende is dat het Leidseplein een gevarieerd aanbod heeft om een leuke avond te hebben. Zo is er voor iedereen wat wils op een steenworp afstand van het plein. Denk aan Bioscopen, Theaters, casino’s en de discotheken natuurlijk! Ook de beroemdste coffeeshop, waar al veel beroemdheden uit Amerika zijn geweest, vind je in de buurt van het Leidseplein! Feesten en concerten vind je ook op een steenworp afstand. De Melkweg en Paradiso liggen dus dichtbij het plein. Dit alles zorgt voor drukte, maar wel gezellige drukte. Het is dus echt een plek om onder de mensen te zijn en is gefocust op het maken van plezier!

Top 10 club Amsterdam

Informatie volgt nog! 

Wat is een kroegentocht?

Een tocht waarbij mensen verschillende kroegen afgaat met een groep, waarbij sfeer geproefd wordt.

Amsterdam kent vele kroegen die elk zijn eigen charmes heeft. Als je de plekjes nog niet kent, dan is dit een goede oplossingen om, doormiddel van spelletjes en drankjes, de plekken te leren kennen. Op deze manier weet jij de volgende keer waar je zeker nog eens naar welke bar Amsterdam je moet gaan als je de stad nog een keer bezoekt!

Hoeveel betaal je voor biertje Amsterdam?

Zoals we allemaal verwachten is Amsterdam niet heel goedkoop. Wat wel opvalt is dat onze hoofdstad qua prijzen in de middenmoot terug te vinden is van Europa. Eén simpele pint kost in Amsterdam gemiddeld €5,25. Je geeft dus gemelijk relatief veel geld uit aan een avondje 

Daarom proberen wij je zo goed mogelijk te informeren over de beschikbare kortingen. Zodat je voor een leuke avond toch minder betaald! 

Bekijk hier de kortingen

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een rondje?

”Een rondje voor iedereen!”

Uit onderzoek van ‘het jaarlijks rondje langs de terrassen’ wat werd uitgevoerd in de grote steden, is Amsterdam vijfjaar op rij het duurste van Nederland. Een gemiddeld rondje in onze hoofdstad kost je al gauw € 27,05. Dit is maar liefst 16,05% hoger dan het landelijk gemiddelde. Natuurlijk is niet dit niet heel verassend, aangezien de prijzen over het algemeen hoger liggen in Amsterdam.

Om geef die van je eigen portemonnee te zijn, zou je eens de kortingsacties kunnen bekijken, wellicht vind je wel de perfecte korting voor jou en je vrienden!