Select Page

Dierentuin bezoeken en op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen?

 

Een bezoekje aan de dieren!

Wat gaan we doen? Dat is de vraag die vaker gesteld wordt. De keuze is moeilijk omdat je graag een leuk dagje uit wil met met vrienden, familie of het gezien, alleen is het aanbod te groot. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken naar een leuk dagje uit!

Voor een leuk dagje met z’n allen blijft de dierentuin altijd een groot succes. Ga eens op bezoek bij het ‘wilde leven’. Bezoek de dieren te voet, per boot, de auto en beleef een onvergetelijke dag met het gezin, door oog in oog te staan met giraffen, tijgers of andere wilde dieren!

Een geschikte vinden bestaat uit meer factoren dan alleen de verschillende dieren in de dierentuin. De afstand, eetgelegenheden en grote van het park is natuurlijk ook belangrijk.

Dierentuin bezoeken?

Dierentuinen worden het hele jaar druk bezocht. Het hoort boven aan op het lijstje van activiteiten van het gezin. Kinderen zijn er dol op en daarnaast is het ook populair voor stelletjes. We houden nou eenmaal van dieren en de dierentuinen hebben werkelijk alle diersoorten die je kunt bezichtigen.
We hebben een overzicht voor je gemaakt met beschikbare tickets zodat u gemakkelijk kunt zoeken naar de dierentuin die bij je past. 
Als je meer infotmatie wilt over de derentuinen, lees dan eerst even één van de handige reviews om alles te weten te komen!

Opzoek naar kortingen voor dierentuinen?

We proberen alle beschikbare dierentuin kortingen voor je te verzamelen zodat hier van gebruik van gemaakt kan worden. Bekijk het overzicht met de aanbiedingen!
Het kan zijn dat er soms geen aanbiedingen zijn en dat we dus geen aanbod hebben. Niet getreurd want dan proberen we wel de goedkoopste tickets te zoeken zodat je nog steeds goedkoop een bezoekje aan de dierentuin kan brengen,

Bekijk het dierentuin aanbod!

Artis

? Vlag van Nederland  Amsterdam, Noord-Holland

 Breng een bezoekje aan de dieren in de oudste dierentuin van Nederland. Daarnaast is het ook nog eens één van de oudste dierentuinen op het vasteland van Europa!

Vanaf €6,00

Bekijk nu

Micropia

? Vlag van Nederland   Amsterdam, Noord-Holland

s’ Werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van de kleinste dieren zoals micro-organismen zichtbaar worden. Zo ontdek je een hele nieuwe wereld.

 Vanaf €16,00

Bekijk nu

SEA LIFE Scheveningen

? Vlag van Nederland  Rotterdam, West-Vlaanderen
Neem een duik zonder nat te worden in SEA LIFE Scheveningen en kom oog in oog met haaien, otters, zeesterren en nog veel meer leuke dieren. 2019

 Vanaf €12,50

Bekijk nu

Aquazoo

? Vlag van Nederland    Leeuwarden, Friesland

Aqua Zoo in Leeuwarden is een dierentuin waar je tussen echt dieren loopt. ga op avontuur en ontdek de verchillende avontuurenroutes.

Vanaf €4,00

Bekijk nu

Wildlands

? Vlag van Nederland   Emmen, Drenthe

In Wildlands Beleef je een wereldexpeditie en reis in één dag door de jungle, de savanne en het poolgebied om de 38 verschillende dierenverblijven te bewonderen.  Vanaf €19,50

Bekijk nu

Boudewijn Seapark Brugge

Afbeeldingsresultaat voor vlag belgie Brugge, West-Vlaanderen

Een dagje naar de waterdieren? Boudewijn Seapark Brugge is een kindvriendelijk dierentuin en pretpark over de zeedieren met wel meer dan 4.000 dieren!

 Vanaf €24,00

Bekijk nu

SEA LIFE Blankenberge

Afbeeldingsresultaat voor vlag belgie  Blankenberge, west-Vlaanderen

Sea Blankenberge heeft ruim 2.500 dieren. Deze zijn grotendeels terug te vinden in de meer dan vijftig aquaria die meestal thematisch zijn ingericht.  
Vanaf €15,00

Bekijk nu

SEA LIFE München

Image result for duitsland   München, Beieren
Ontdek de fascinerende onderwaterbewoners van SEA LIFE in München. Maak kennis met de verschillende haaien soorten en andere grote bewoners van de Tropische oceaan. Vanaf €11,60

Bekijk nu

London Zoo

LAfbeeldingsresultaat voor united kingdom vlagOuter Cir, London

London Zoo is ‘s Werelds oudste dierentuin. Ook is dit een dieren tuin met wel 12.000 dieren van 750 verschillende diersoorten waar je als bezoeker kennis mee kunt maken! Vanaf €16,95

Bekijk nu

Artis + Micropia

? Vlag van Nederland  Amsterdam, Noord-Holland
Een bezoek aan de oudste dierentuin van Nederland is te combineren met een bezoek aan ‘s Werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van de kleinste dieren zoals micro-organismen zichtbaar worden. Vanaf €28,50

Bekijk nu

Dolfinarium

? Vlag van Nederland  Harderwijk, Gelderland
Breng een bezoekje aan één van de bekendste en meest bezochte zeezoogdierenpark!
Geniet van de dolfijnenkunstjes en bekijk ook vele andere leuke dieren! Vanaf €23,50

Bekijk nu

Diergaarde Blijdorp

? Vlag van Nederland  Rotterdam, Zuid-Holland

Weer beschikbaar in 2020

 Niet beschikbaar

Een geschikte dierentuin vinden?

Een dierentuin vinden is niet altijd even makkelijk. vaak geven dierentuinen kortingen om de bezoekers aantallen te verhogen in verschillende seizoenen. 

Het aanbod wat wij hebben op het gebied van dierentuinen is verspreid in de Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa. De dierentuin die jij kiest zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën en hebben vaak, naast de vele dierenverblijven, attracties die de bezoekers vermaken. Om een goede keus te kunnen maken welk dierentuinen of dierentuin het meest in jouw situatie aansluit, hebben wij de dierentuin top 5 in Nederland voor je opgesomd.

Top 5 Populairste dierentuinen

1. Artis
2. London Zoo
3. Wildlands
4. Sea LIFE Scheveningen
5. Aquazoo 

1. Artis (1.400.000 bezoekers)
Breng een bezoekje aan Artis, de oudste dierentuin van Nederland! Trek de wandelschoenen aan en ga op avontuur in thema gebieden: de woestijn, het regenwoud en de rotskust. Hierbij kom je talloze dieren tegen in de omgeving waarin zij thuis horen.

Ook is het Planetarium te vinden in Artis het. Hier word je meegenomen op reis waarbij je verschillende zonnestelsels. Doormiddel van een grote koepel waarop het wordt geprojecteerd ga je op verkenningsreis. Wil je dus een keer ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn? Bezoek dan eens een van de voorstellingen!

Micropia is ook te vinden in Artis. ‘s Werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen uitvergroot wordt. Deze diertjes zijn elke dag in ons omgeving te vinden en daarom leuk om ook eens te zien en meer over te weten!

2. London Zoo (1.134.000 bezoekers)
Op 27 april 1828 opende London Zoo haar deuren. Dat maakt deze dierentuin de oudste dierentuin van de hele wereld. London Zoo werd opgericht om wetenschappelijke onderzoeken uit te kunnen voeren. Tegenwoordig is het geopend voor het grote publiek en houdt de dierentuin zich bezig met verschillende conservatieprogramma’s om bedreigde diersoorten te beschermen. Daarnaast is London Zoo uitgegroeid tot de één van de grootste dierentuinen van de hele wereld. Op dit moment zijn er meer dan 12.000 dieren te vinden van 750 verschillende diersoorten. Hier kom je dus dieren tegen waarvan je nog nooit hebt gehoord!

3. Wildlands (940.000 bezoekers)
Op wereldreis in één dag? Wildlands biedt u de ervaring! Zo maak je kennis met de olifantenfamilie en klim je tussen de appen op de touwbruggen in de jungle, maak je een wandeling door de savanne en het poolgebied. In elk gebied kom je als bezoeker oog in oog te staan met verschillende wilde dieren.

Naast de dieren zijn er ook spectaculaire attracties te vinden in Wildlands. De attracties zijn verdeeld over de verschillende gebieden waar je als bezoeker langs komt. Deze attracties zijn afgestemd op het gebied waar jij je in bevindt.

4. Sea LIFE (500.000 bezoekers)
Sea life houdt zich bezig met het beschermen van kwetsbare dieren en de natuur. Daarnaast maken zij het voor de bezoeker mogelijk om een duik te nemen in het diepen zonder nat te worden. In deze dierentuin zijn de kleine en grote zeedieren te vinden. Een ding is zeker, deze dieren ga je niet tegen komen als strandbezoeker. Is dat nog niet genoeg?

Sea life Scheveningen brengt je met Virtual Reality, daadwerkelijk naar de bodem van zee. Stap in de duikkooi, zet de ouderwetse duikhelm om en daal af naar ongekende diepte om kennis te maken met de diep-zee dieren.

Sea life heeft meerdere parken in Europa die elk anders zijn ingericht met elk hun eigen speciale waterdieren. Daarom is het goed om eens ons aanbod te bekijken!

Meer weten? Lees dan de Sea life scheveningen review. 
Ben je benieuwd naar de andere Sea lifes parken? Bekijk dan de reviews van 
SEA LIFE Blankenberge of SEA LIFE München.

5. Aquazoo (155.000 bezoekers)
Bij Aquazoo is het aanbod aan dierenverblijven groot. Daarbij is het mogelijk om verschillende educatieve presentaties te volgen over de dieren in het verblijft. Zo leer daadwerkelijk interactief met een bezoekje aan deze dierentuin!

Neem is een kijkje bij het haringhapfestijn bij de pinguïn verblijf, de zeehonden safari, de otters en rode panda’s of de ijsbereninspectie. Hierbij krijg je als bezoekers alle informatie over de voeding en het gedrag van de dieren. Daarnaast heeft Aquazoo vele andere wilde dieren die je moet zien.

Wat kost een dierentuin bezoek gemiddeld?
Welke dierentuinen zijn het populairste bij kinderen?
Welke dierentuinen zijn leuk voor stelletjes?
Welke dierentuinen zijn het leukst voor gezinnen?
Welke categorieën dierentuinen zijn er?
Is er een dierentuin die tropische dieren heeft?
In welke dierentuinen kan in leeuwen zien?
In welke dierentuinen kan ik IJsberen zien?