Zwembaden

Zwembaden en beschikbare kortingsacties

Waterpret in het zwembad!

Lekker dobberen in het zwembad op een zomerdag of zwemmen in een binnenbad? Gelukkig genieten niet alleen kinderen van het zwembad, maar de ouders ook. Het beeld van lachende en gillende kinderen met hun zwembandjes doet iedereen goed. 

Het zwembad heeft alles in huis om jou, je vrienden of familie een leuk dagje uit te bezorgen. Bekijk daarom eens het aanbod!
Je bent opzoek naar een dagje lekker verkoelen of een tot rust komen. Het moet natuurlijk wel leuk zijn voor jong en oud omdat de groep bestaat uit verschillende leeftijden. Daarom hebben wij een aantal zwembaden op een rijtje gezet in ‘de populairste zwembaden in het aanbod‘, om u te helpen bij het maken van deze keuze.

Waterpret is altijd leuk voor zowel jong als oud. Zo kom kan je lekker gaan liggen en tot rust komt op je ligbedje of glijden van snelle en stijle achtbanen of het spelen. Voor de kleinere bezoekers kunnen de glijbanen natuurlijk iets te spannen zijn. Daarom is er in het aanbod rekening gehouden met kinderen. In de aangeboden waterparken kunnen ook kinderen eindeloos veel waterpret bleven in de ondiepe kinderbaden met speeltoestellen.  

Houdt je wel even rekening met onze gehele aanbod van kortingsacties! Wellicht vindt u hier een korting die perfect past bij uw geplande dagje uit! 

Zwembaden bekijken

Tikibad

? Vlag van Nederland  Wassenaar, Zuid-Holland

Het grootste tropische zwemparadijs van Nederland. In dit zwembad vindt u vele snelle en lange waterglijbanen. dat is niet het enigste, natuurlijk zijn er ook speelplekken voor de kleintjes!

 Vanaf €15,00

Bekijk nu

Aqualibi

Afbeeldingsresultaat voor vlag belgie  Walloon Brabant, Wavre

De Caraïben is dichterbij dan je denkt. In dit zwembad geniet jong en oud van een Caraïbische waterwereld door de
 exotische cokcatils, de salsavibes en palmbomen.

 Vanaf €20,-

Bekijk nu

Bellewaerde Aquapark

Afbeeldingsresultaat voor vlag belgie  Ieper, West-Vlaanderen

In de groene oase komt het hele gezin tot rust. meer opzoek naar een spetterende ervaring? Zoef dan van de verschillende glijbanen met het hele gezin! 

 Vanaf €19,-

Bekijk nu

Plopsaqua

Afbeeldingsresultaat voor vlag belgie  Ieper, West-Vlaanderen

Bezoek de betoveren wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het waterpretpark dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg door de landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en glijbanen.

Vanaf €11,50

Bekijk nu

Welke zwembaden hebben de meeste glijbanen?

In het aanbod van zwembaden is rekening houden met alle leeftijdscategorieën. Deze geselecteerde zwembaden hebben allen verschillende baden, zoals binnen/buitenbaden, glijbanen voor oudere bezoekers en kinderen, babybadjes en speeltoestellen om de bezoekers vermaken. Om een goede keus te kunnen maken welk waterpark je kunt bezoeken hangt af van het gezelschap waarmee je gaat. Daarom wordt onderstaand wat meer informatie gegeven over de zwembaden in het aanbod. Zo kun jij makkelijk beslissen welk zwembad het best bij jou past.

1. Tikibad
2. Aqualibi 
3. Plopsaqua
4. Bellewaerde Aquapark 

1. Tikibad (21 glijbanen)
Ben jij opzoek naar het grootste waterpark van de Benelux? Dan ben je bij het Tikibad aan het goede adres. Dit bekende zwemparadijs is maar liefst 35 jaar geleden opgericht door Duinrell. Hier zijn de meest coole waterglijbanen te vinden, voor de grootste glijbaanfanaten. Zo vind je supersnelle glijbanen voor de echte waaghalzen, maar ook glijbanen voor kinderen. Het Tikibad heeft 21 glijbanen die zorgen voor een onvergetelijke dag.

Er is bij het Tikibad is natuurlijk ook gedacht aan de kleinere bezoekers. Daarom is zijn er verschillende glijbanen aangelegd voor kinderen onder de 120 cm. Ook zijn er kinderbadjes met verschillende leuke speeltoestellen. Meer weten? Lees dan de Tikibad review en pak je korting!

2. Aqualibi (7 glijbanen)
Het waterpark Aqualibi is opgericht door de oprichters van Walibi Belgium. Als je in dat attractiepark bent geweest, dan weetje dat dit automatisch zorgt voor een dag met een hoop plezier! Waterliefhebbers vinden hier waar ze naar opzoek zijn, Zo is het zwemparadijs overdekt, is het voorzien van een groot golfslagbad en zijn er 7 verschillende glijbanen te vinden in Aqualibi. heb je toch liever rust dan actie? neem dan gerust een plons nemen in een van de vele bubbelbaden. Ook in het Aqualibi is gedacht aan kinderen. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in een van de kindszones zoals: Kiddie bay of Mini beach. Dit zijn water speel eilanden met elk hun eigen thema. Meer weten? Lees dan de Aqualibi review en pak je korting!

3. Plopsaqua (6 glijbanen)
Laat je betoveren in de wonderwereld  van het zwembad, Plopsaqua De Panne, Dit zwembad is opgericht door Plopsaland De Panne, Het zwemparadijs ligt vlak naast het park. Het zwembad laat je op het water wegdromen door de verschillende landschappen, met geluidseffecten, speciale lichten en de 6 leuke glijbanen. Dit zwembad is perfect afgestemd op de kids en hun ouders. Zo heeft het alles om de kinderen een blij gezicht te geven en de ouders te laten ontspannen. 

4. Bellewaerde Aquapark (4 glijbanen) 
Tijd doorbrengen met het gezin in een zwembad kan perfect in Bellewaerde Aquapark. Zo kunnen de echte avonturiers één van de 4 glijbanen uitkiezen die zij gaan trotseren. Heb je het niet zo op glijbanen, dan is de mogelijkheid er om lekker te genieten van ontspanning door de wellness faciliteiten in het zwembad. Het zwembad heeft ook gedacht aan de kleinere bezoekers door verschillende speelzones aan te leggen. Zo kunnen de kids ook genieten van speeltoestellen en spetterplezier. 

Welke zwambaden zijn het goedkoopst?
Welke zwembaden zijn het populairst?
Welke zwembaden zijn populairst?
Welke zwambaden zijn het goedkoopst?