Op zoek naar FC utrecht tickets?

Vind in dit overzicht de FC utrecht tickets waar jij naar opzoek bent!

Direct Fc utrecht tickets bestellen!

Gemakkelijk en snel FC utrecht tickets bestellen, door het overzicht dat wij beschikbaar hebben gesteld voor jou. Daardoor kan je kaartjes kopen stoelniveau in het FC utrecht stadion. Bepaal eerst even in welk vak je wilt zitten bekijk de beschikbare kaartjes!

Het stadion heeft maar liefst 23.700 stoelen, waardoor je de FC utrecht wedstrijden van dichtbij kun meemaken. Daarnaast bepaal je zelf ook nog eens vanaf welke hoogt of welke vak je de wedstrijd aanschouwt

We proberen het zo makkelijk mogelijk voor je te maken door het aanbod van beschikbare FC utrecht kaarten onder elkaar te zetten, zodat jij gemakkelijk vindt wat je zoekt.

fc utrecht kaarten

Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht

Helaas geen resultaten..

Toch benieuwd naar andere FC utrecht kaarten, bekijk je mogelijkheden voor een bezoek aan andere Nederlandse voetbal clubs!

Over de club

Veel voetballiefhebbers uit Nederland kennen de club FC utrecht. Deze club werd opgericht in 1970 door middel van een fusie tussen verschillende voetbalclubs. Hierbij kwam het ontstaan van de Galgenwaard, wat de thuishaven is van de voetbalclub uit Utrecht.

Totaal overzicht behaalde prijzen Fc utrecht:

KNVB-Beker.png  3 keer De KNVB beker 
Johan Cruijff Schaal.svg  1 Johan Cruijff schalen 

 

agsdi-people

23.700
Aantal zitplaatsen de Galgenwaard

agsdi-medal

74

In totaal behaalde prijzen

Fc utrecht stadion plattegrond

Om je te helpen bij het kiezen van je plaatsen, is het handig om als eerst eens een kijkje te nemen op de plattegrond van de Galgenwaard. Daardoor kan je gericht zoeken naar de plaats waarvan je graag de wedstrijd zou willen zien!

 

utrecht voetbal