Op zoek naar Feyenoord tickets?

Vind hier alle aangeboden Feyenoord kaartjes in een overzicht!

Kies je zit plek en beleef de sfeer van een Feyenoord wedstrijd!

Een wedstrijd in het stadion Feyenoord is een ware belevenis op zich, doordat de sfeer en entourage goed zijn. Daardoor zijn de Feyenoord kaarten over het algemeen snel uitverkocht en kun je maar beter op tijd zijn om je plekje te bemachtigen in de Kuip. 

Kaarten Feyenoord kopen

Feyenoord kaarten worden vaak verkocht aan de kassa’s van het stadion, waarbij de verkoop start met zo een 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. Waarvan het het nadeel je niet zeker weet of dat je een tijdens de wedstrijd op de Feyenoord Fc tribunes kunt zitten, door het maximaal aantal kaarten die beschikbaar zijn bij de kassas. Daarom kun je tickets Feyenoord dus het beste online voor de wedstrijd bestellen, zodat je verzekerd bent van je van je plekje en deel uit maakt van het Feyenoord legioen!

We proberen een zo goed mogelijk overzicht voor je op te stellen die up-to-date is. Het voordeel van ons aanbod Feyenoord kaarten, is dat een Feyenoord seizoenkaart niet nodig bij het bestellen van je zit plaats!

tickets feyenoord

Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam

Helaas geen resultaten..

Toch benieuwd naar andere kaarten dan kaartjes Feyenoord? bekijk je mogelijkheden voor andere Eredivisie wedstrijden! 

Over de club

De Rotterdamse voetbalclub is opgericht in 1908 op 19 juli en kwam direct uit in de hoogste divisie, de Eredivisie. Vele jaren later weet de club in totaal 15 keer landskampioen te worden.

Niet alleen werden ze vaak landskampioen, maar wisten ze ook vele andere prijzen te behalen!

Totaaloverzicht behaalde prijzen Feijenoord:

Landskampioen Schaal.png  15 keer Kampioen  Coppacampioni.png  1 keer de Europcup 1 
KNVB-Beker.png  13 keer De KNVB beker  UEFA Cup (adjusted).png  2 keer de UEFA Cup 
Johan Cruijff Schaal.svg  4 Johan Cruijff schalen  Intercontinental Cup.svg  2 Wereldbekers 

agsdi-people

51.117
Aantal zitplaatsen De Kuip

agsdi-medal

37

In totaal behaalde prijzen Feijenoord

Plattegrond de kuip

De Feyenoord stadion vakken indeling is handig om te bekijken voordat je een wedstrijdkaart koopt. Daardoor weet je waar je wilt zitten en kan je gericht opzoek gaan naar deze zitplekken, geselecteerd op letters of tribune naam.

Bekijk daarom voor het bestellen de plattegrond de kuip van het Rotterdam stadion.

Platte grond de kuip

Meest gestelde vragen over Feyenoord Tickets

Waar parkeren de Kuip?

Stadion Feyenoord in Rotterdam is goed te bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Mocht je met de auto komen dan helpen je we graag met meer informatie waar te parkeren. Lees gauw verder!

Tijden wedstrijd Feyenoord parkeren de kuip 

Wanneer je een wedstrijd bezoekt is het handig om vooraf te weten waar je gaat parkeren. Zodat je snel bij je zitplek kunt komen en er al zit voor de wedstrijd begint!

Er moet tijdens voetbalwedstrijden en events betaald worden voor het parkeren. Daarom is het handig om vooraf mogelijkheden te bekijk voor de parkeerterreinen P2, P3 of P4 wanneer jij je tickets besteld!

Niet-wedstrijddagen parkeren de kuip 

De Kuip is goed te bereiken met de auto en biedt voldoende parkeerruimtes. Daarom zijn de parkeerterreinen P2, P3 of P4 gratis bij niet-wedstrijddagen. 

Wat zijn beste vakken Feyenoord stadion?

De sfeer bij de Feyenoord wedstrijd die thuis worden gespeeld is sensationeel. Hierdoor maakt het voor veel mensen die niet vaak naar een voetbalwedstrijd niet uit waar ze zitten in het stadion, maar dat ze er zitten. 

Voor de mensen die al vaker in een stadion hebben gezeten zijn de beste Feyenoord stadion vakken natuurlijk dicht bij het veld. Dit heeft te maken met dat deze zitplaatsen je dan ook het gevoel geven dat je zo goed als op het veld staat en de spelers bijna kunt aanraken!

Vaak voor het beste zicht over het veld wordt er gekozen voor de langere zijdes. In dit geval de Olympiatribune en de Maastribune. 

Voor het afrekenen van de kaartjes krijg je nog eens Feyenoord stadion plattegrond zodat je niet per ongeluk andere plaatsen in een ander vak selecteert.