De PSV kaartverkoop

Voor alle psv tickets en informatie!

Ben bij de start van de psv kaartverkoop!

psv Eindhoven is een van de grootste clubs uit Nederland in hedendaagse voetbal. Daarbij horen natuurlijk veel prijzen en een groot stadion. Daardoor is het psv stadion de 3e grootste stadion met haar 35.000 zitplaatsen. 

Het bezoeken van psv wedstrijden proberen we zo toegankelijk mogelijk voor je te maken. Zo zetten we de psv kaarten onder elkaar te zetten, zodat je gelijk een goed overzicht hebt en kunt kiezen voor psv wedstrijden waar je graag heen wilt.

psv tickets

Frederiklaan 10A, 5616 NH Eindhoven

Helaas geen resultaten..

Toch benieuwd naar andere kaarten dan die van onze psv kaartverkoop? bekijk je mogelijkheden op de pagina Eredivisie

Over de club

De Phillips Sport Vereniging werd opgericht op 13 augustus 1930. Daardoor heeft de club grote bekend heid weten te verwerven. Dit heet natuurlijk ook te maken met de vele prijzen die de club heeft weten binnen te slepen.

Totaalaantal kampioenschappen psv:

Landskampioen Schaal.png  24 keer Kampioen  Coppacampioni.png  1 keer de Europcup 1 
KNVB-Beker.png  9 keer De KNVB beker  UEFA Cup (adjusted).png  1 keer de UEFA Cup 
Johan Cruijff Schaal.svg  11 Johan Cruijff schalen 

 

agsdi-people

35.00
Aantal zitplaatsen Philips stadion

agsdi-medal

47

In totaal behaalde PSV prijzen

Plattegrond PSV stadion

psv beschikt over zo een 30.000 tribuneplaatsen voor de psv supporters. Een groot gedeelte van deze plaatsen wordt vaak verkocht aan de psv seizoenskaart houders, die graag het psv voetbal van dichtbij zien. Daardoor zijn er vaak nog losse plaatsen beschikbaar in verschillende vakken. 

Sfeervak PSV

De club beschikt een nu een paar seizoenen over de verschillende sfeervakken. Dit zijn vakken U t/m Z en zijn gevestigd op de Oostribune. Deze kaarten worden ongenummerd verkocht, daardoor beschik je dus niet over vaste plaatsen. 

 

psv tickets

Meest gestelde vragen over PSV kaartverkoop

Wat is het speel programma PSV?

Als je wil weten wat het speel programma PSV is en vooruit wilt plannen voor het kopen van kaartjes. Bekijk direct programma psv!

Hoe is PSV ontstaan?

psv is tegenwoordig een begrip geworden in Nederland, wat allemaal te danken is aan de heer Phillips. De club is namelijk opgericht door de eigenaar van het grote Phillips bedrijf. Zodat de werknemers konden sporten. Daardoor kon de club groot worden!