Het is heerlijk zomerweer, dat vraagt om een bezoekje aan een waterpark! Even lekker afkoelen en met volle vaart van glijbanen af razen. Dan moet je zeker naar het Tikibad gaan als je hier nog niet bent geweest! Het bad is voor jong en oud dus trek je vrienden, ouders, oma en-of opa mee om wat water fun te beleven bij het subtropische zwemparadijs 

Opening van het nieuwe Buitengedeelte (1 juli 2019)
Duinrel heeft onlangs hun nieuwe buitengedeelte geopend voor het Tikibad met maar liefst 5 nieuwe glijbanen. Ze zijn allemaal verschillend en geven dus weer een geheel nieuwe ervaring. De teller staat nu op 21 glijbanen waar er dus 16 van binnen het Tikibad te vinden zijn. Dit maakt het Tikibad van Duinrell niet alleen de beste maar ook het grootste water pretpark van Nederland. Aarzel dus niet en ga snel naar Wassenaar in Zuid-holland om deze geweldige glijbanen te testen:

De nieuwe glijbanen
The Boogie ride
– Een snelle afgesloten glijbaan met een aantal scherpe bochten waar je niet ziet waar je heen gaat.
De Green Twist – Deze glijbaan is half overdekt met verschillende bochten en twisten.
De Rainbow Splash – Een regenboog die de glijbaan overdekt. Deze regenboog laat waterspetters over je heen vallen tijdens de rit.
De Twin Spin – De naam zegt het al, je kunt er met twee mensen tegelijk vanaf razen.
De Quatro Run – De wedstrijd glijbaan waar je met meerdere mensen tegelijk af kunt gaan om voor eens en altijd te bepalen wie er het snelst is.

Extra fun allert!
Ook komt het Tikibad met de Big Bombora. Een echte waterval ervaring door dat er een megagrote emmer met 1700 liter water in een keer over je heen valt. Dit is veel gaver als de welbekende icebucket challenge.

Naast deze uitbreiding zegt de directeur dat ze nog nog niet klaar zijn met bouwen en hebben dus al weer nieuwe plannen voor in de toekomst om nog meer water plezier te kunnen bieden aan de bezoekers.

Het subtropische zwemparadijs is tijdens de zomermaanden open vanaf 10:00-22:00 (binnen) en 10:00-19:30 (buiten), 
7 dagen per week. Tickets zijn hier te verkrijgen.

Wat nog meer te doen in Wassenaar?
Als je toch in de buurt bent kun je misschien nog wat andere leuke activiteiten met je vrienden of gezin doen.

Duinrell Amusement Park
Voorlinden Museum
Strand wassenaarseslag
Lentevreugd
Brandweermuseum