Welke Bungee jumping mogelijkheden zijn er allemaal?

Het is de ultieme adrenaline kick die je kunt ervaren, vraag dat maar aan de mensen die dit al hebben mee mogen maken. Het gevoel van vliegen en met een hoge snelheid naar beneden razen vanaf een hoogte waar je niet gauw van af springt. In Europa heb je vele mooie locaties met mooie natuurgebieden waar je kunt bungeejumpen. Het komt steeds vaker voor op mensen hun bucketlist. Begrijpelijk want dit is wel een ervaring die je moet mee maken. Als je het durft tenminste want je moet wel lef hebben, Als je van plan bent deze gewaagde sprong te maken is het goed om te weten waar je dit kunt doen. Vandaar dat we een top 10 bungee jump locaties in Europa voor je hebben gemaakt

Top 10 populaire locaties om te gaan bungeejumpen

Als Bunjeejumpen kun je op de mooiste maar ook meest gekke plaatsen doen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er genoeg plaatsen zijn in Europa waar deze speciale gelegenheid wordt georganiseerd. 

Bungee jumping kun je op de mooiste maar ook meest gekke plaatsen doen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er genoeg plaatsen zijn in Europa waar deze speciale gelegenheid wordt georganiseerd. Ben je opzoek naar tickets voor de ultieme bungee jumping ervaring? bekijk dan ons aanbod! Als je meer wilt weten over de locaties lees dan verder en bekijk die videos!

1. Bungee jumping Interlaken

Vanaf 134 meter naar beneden in de mooie natuur van Zwitserland is wel een van de gaafste locaties die Europa te bieden heeft op het gebied van bungeejumpen. Je hangt hier boven een groot meer met prachtig uitzicht van de Zwitserse Alpen. Dit maakt de hele ervaring nog meer om nooit te zullen vergeten. Bungeejumpen in Interlaken is zelfs een van beste en gaafste in de wereld! Wist je dat vrouwen deze sprong misschien wel even vaak wagen als mannen? Het is dus niet alleen een mannending wat vaker gedacht wordt.
Nadat je aan een touw hangt boven het Stocksee meer word je rustig naar beneden begeleid en opgehaald door een boot. Pak je korting of bekijk de andere bungeejump mogelijkheden in Europa.

1. Bungee jumping Europabrug

Dacht je dat 134 meter hoog was? Dan heb je nog niet gehoord van de voormalige hoogste brug van Europa. De Europa brug gelegen in Gran Canaria is maar liefst 192 hoog! Dat maakt het ook gelijk een van de hoogste bungee jump gelegenheid in Europa. De brug is ten eerste mega lang met een lengte van 657 meter die over de Sill rivier reikt..

3. Bungee jumping Gran Canaria

Bunjeejumpen vanaf de La Cazalda brug gelegen op een steenworp afstand van Las Palmas. De brug wordt al meer al 15 jaar gebruikt al bungee jump locatie. Voor elke avonturier vanaf 10 jaar is het hier aangeraden. Het prachtige ravijn die onder de brug ligt en de mooie natuur maakt het een van de bijzonderste ervaringen van de archipel. Ben jij bereid om je angsten onder ogen te zien? Dan kun je dat hier perfect doen omdat de hoogte best wel mee valt. Dat betekent wel dat je hier mega adrenaline boost door je lijft voelt gieren. Bereid je maar vast voor! Bekijk de andere bungeejump mogelijkheden of pak je korting.

4. Bungee jumping Amsterdam

In Amsterdam tegen over het centraal station ligt een geweldige ervaring op jou te wachten, Bunjeejumpen is de laatste jaren zeer populair geworden. Het verlegt letterlijk je grenzen en gaat verder als een gevoel die je kunt omschrijven. Dit avontuur kun je het beste met meerdere mensen aangaan zodat je achteraf de extreme ervaring met elkaar kunt delen. Midden in het centrum van Amsterdam spring je op 50 meter hoogte van een monumentale kraan af. Je zal dit avontuur niet snel vergeten. Bekijk hier je korting of bekijk de andere bunjeejump mogelijkheden.

5. Bungee jumping Praag

Tsjechië heeft een prachtige natuur met een bergachtig landschap. Maak je klaar, trek je veiligheidstuigje aan en zet je Go-pro op play, je bent namelijk sneller aan de beurt dan je denkt. Klim op de balustrade om vervolgens een sprong in het diepe te nemen. Dit is de ultieme ervaring om de natuur gecombineerd met het stadsleven te ervaren op een andere manier. De ervaring van de sprong zal je nooit meer vergeten!

6. Bungee jumping Perthshire

Een vrije val van wel 40 meter bij de Highland Fling Bungee jump in Schotland. Dit is de allereerste bungeejump mogelijkheid die Schotland biedt. Daarbij spring je van een brug richting het water. Eenmaal uit gebungeld, vergeet dan niet van het uitzicht te genieten voordat je teruggetrokken wordt. Door de allernieuwste technologie en begeleiding van een bungee jump master is het een onvergetelijke en uiterst veilige ervaring!

7. Bungeejumpen Ticino

Ken je de bekende scene in de film van James bond, waarin hij van de GoldenEye afspringt? Deze scene is gefilmd in Verzasca-dam. Deze scene kan jij na spelen door de mogelijkheid om te bungeejumpen van de Verzasca-dam! In Zwitersland, vanaf een hoogte van 220 meter waag jij net als 007 een sprong in het diepe. Vind je het zelf te eng of wil je graag de ervaring delen met je partner, vrienden of familie? Dat kan allemaal, door de mogelijkheid om samen de sprong te wagen. De bungee jump zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt, het enigste wat jij hoeft te doen is te wachten tot er is afgeteld!

8. Bungee jumping Ponte Colossus

De beruchte bungee jump brug van Italië is 125 meter hoog en heet The Colossus. De vraag is of dat jij het aandurft om vanaf deze hoogte jezelf over wil geven aan de adrenaline. eenmaal gesprongen, dan beleef je 5 hele seconden aan vrije val met een gemiddelde snelheid van 28 meter per seconden, Dit is goed voor het voelen van 2,7 G-kracht! Een maal klaar met de sprong, geniet dan ondersteboven van het adembenemende uitzicht over de bergen van Biellese en de valei onder je. Deze omstandigheden maken het de meest beroemde bugeespring punt van Italië.

9. Bungeejumpen Lloret del Mar

Genoeg van zon, ze en het strand en opzoek naar avontuur? Dan is bungeejumpen een goede afwisseling voor de waaghalzen. Met grote kraan wordt je naar boven gebracht, waar de instructeur op je wacht. Eenmaal het veiligheidstuigje aan, wordt er afgeteld en spring je vanaf een hoogte van 80 meter hoogte!

10. Bungeejumping Chersonissos

Een van de hipste locaties van Europa voor de jeugd die op vakantie gaat. Dit komt mede door de vele grote en populaire discotheken die Kreta Biedt. Mocht je even genoeg hebben van alle drank of het liggen op het strand? Dan kan je een sprong wagen in het Starbeach waterpark. Laat zien wie de waaghals is!