Zoek artiest of plaats
Presale Paul de Leeuw in Arnhem begonnen

BJORK kom op 08-07-2007 naar de Westergasfabriek in Amsterdam. Naar verwachting zal dit concert snel uitverkocht zijn. Reserveer daarom nu alvast uw kaartjes

THE POLICE 13 en 14 september 2007 in de Amsterdam Arena, mis dit niet. Bestel nu alvast u kaarten. Staanplaatsen, de beste plaatsen voor het podium beschikbaar a 110 euro. Zitplaatsen vak 119 en 120 a 125 euro.

Paul de Leeuw in de Gelredome, mis dit spektakel niet. Ben er zeker bij en reserveer daarom nu al uw kaartjes. Wij verkopen uitsluitend de allerbeste plaatsen.

Op dit moment hebben wij verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor concerten in Nederland. Wat te denken van het  volgende :

Genesis in de Amsterdam Arena, rang 1 zitplaatsen voor slechts 80 euro 

 Als u kaarten voor deze concerten wilt bestellen dan kunt u contact met ons opnemen : 

E-mail  Of nog beter bestel ze direct op de website

EventCategory
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder uw e-mail adres in en
ontvang onze nieuwsbrief.
 
Welkom bij Ticketforsale.nl

Ticketforsale.nl is gespecialiseerd  in de aan- en verkoop van toegangskaarten voor populaire evenementen. Op het gebied van zowel muziekconcerten als andere evenementen is ticketforsale.nl uw aangezen partner voor de ticketbemiddeling. Daarnaast kan ticketforsale.nl ook toegangskaarten verzorgen voor andere evenementen. Ticketforsale.nl is in 2006 opgericht, en is een jong en dynamisch bedrijf. Omdat de prijs van de toegangskaarten bepaald wordt door vraag en aanbod is het in de meeste gevallen zo dat de door ticketforsale.nl gehanteerde prijs hoger ligt dan de prijs die op de toegangskaarten vermeld staat. Hierin zit echter wel opgenomen de inspanningen die ticketforsale.nl heeft moeten verrichten om deze toegangsbewijzen voor u te vekrijgen.

ticketforsale.nl kan ook uw bedrijfsfeest of uitje organiseren naar elk gewenst concert / evenement of sportwedstrijd in Nederland. Informeer eens naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. U staat versteld van de vele mogelijheden die wij u kunnen bieden.

Ook als u een door u gekocht toegangsbewijs voor een concert/evenement wilt verkopen kan ticketforsale uw partner zijn.

Ticketforsale is maandag t/m zaterdag geopend van 18:00 t/m 20:00 uur.  

Voor vragen

Ticketforsale.nl staat ingeschreven bij de kamer van Koophandel. 

Site4You Algemene Voorwaarden  |  Privacy Policy Site4You.nl | Powered by KWD Design ©2007